Douglas veranda

Sfeervolle douglas veranda

Een veranda van douglas hout geeft uw tuin een warme uitstraling. U kunt met een douglas veranda gaan voor een klassieke look, maar ook andere stijlen zijn mogelijk met de juiste combinatie van materialen. Bij Twente Wood zijn we gespecialiseerd in maatwerk: we realiseren veranda’s aan de hand van de wensen van de klant. We denken met u mee over de mogelijkheden en zijn pas tevreden met de veranda als u dat ook bent.

Een warme uitstraling

Douglas hout is dankzij zijn lange levensduur een uitstekend materiaal voor een veranda. Douglas heeft een warme uitstraling door de roodbruine kleur, maar is in verschillende kleuren te verven. De natuurlijke uitstraling van douglas is goed te combineren met een knusse inrichting. Dit creëert u door bijvoorbeeld een schanskorf open haard of barbecue te plaatsen onder de veranda.

Kenmerken douglas
  • Naaldhout
  • Duurzaam en sterk
  • Lange levensduur
  • Makkelijk te bewerken
  • Warme uitstraling

Maatwerk douglas overkapping

De mogelijkheden zijn eindeloos bij een veranda van douglas hout. Twente Wood maakt zelf de douglas houten veranda’s, waardoor we uw specifieke wensen goed kunnen realiseren. Wilt u onder uw veranda uit de wind kunnen zitten? Dan plaatsen we een glazen of houten zijwand. Is het uw wens om ook in de winter warm buiten te zitten? Dan is het inbouwen van een open haard wellicht een goed idee.

Veranda showroom
Hillhout Douglas veranda Excellent
Ga voor een douglas droomveranda

Vrijblijvende afspraak maken

U kunt gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen voor een veranda. Voor meer inspiratie breng je eerst een bezoek aan onze uitgebreide showroom in Haaksbergen. U kunt een afspraak maken om langs te komen, zodat u ook direct de verschillende mogelijkheden kunt bespreken met een van onze medewerkers. We realiseren de veranda die u in gedachten hebt, zodat u na de oplevering het hele jaar door van jouw droomveranda kunt genieten.