Tuinhuis met garage en carport

Auto veilig en droog parkeren?

Bent u op zoek naar een mogelijkheid om uw auto veilig en droog te parkeren? Of wilt u meer bergruimte voor gereedschap en speelgoed? Dan is het plaatsen van een tuinhuis met garage of carport een goede mogelijkheid. Bij Twente Wood vindt u veel overkappingen voor uw auto, van metalen en kunststof garages tot aan maatwerk houten carports. Het is mogelijk om een garage of carport aan een tuinhuis te laten monteren. Op deze manier creëert u nog meer bergruimte.

Afwerking van je tuinhuis

Er zijn verschillende manieren om een tuinhuis met garage op maat te laten maken. U heeft de keuze uit diverse materialen en afwerkingen. Ook is het belangrijk om de dakconstructie te kiezen voor op het tuinhuis en de garage. Gaat u voor een plat dak, zadeldak of lessenaarsdak?

Tuinhuizen met carport
Waarom Twente Wood?
  • Wij realiseren droomtuinen
  • Unieke producten dankzij maatwerk
  • Showroom van 3000m2
  • Vrijblijvende afspraak mogelijk

Extra opties voor gemak

Een tuinhuis met garage zorgt voor extra gemak. Bij Twente Wood heeft u de keuze uit tal van opties om het gebruiksgemak nog meer te verhogen. Zo kiest u uit een breed assortiment aan deuren, zoals: standaarddeuren, kanteldeuren, elektrisch bedienbare deuren (met afstandsbediening) en traditionele houten deuren.

Extra gebruiksgemak: tuinhuis met garage
twente wood showroom

Meer weten over de mogelijkheden?

Wilt u meer informatie ontvangen over de verschillende mogelijkheden voor uw toekomstige tuinhuis met garage of carport? Bezoek dan onze uitgebreide showroom en showtuin in Haaksbergen. Of vraag een adviesgesprek aan met één van onze deskundige medewerkers.

Bezoek onze showroom