Een tuinhuis voor ieder doeleinde

Bent u op zoek naar een plek waar u speelgoed, gereedschap of fietsen kunt opbergen? Of wilt u een plek waar u heerlijk tot rust komt? Voor welk doeleinde u een tuinhuis wilt gebruiken, bij Twente Wood maken we hem geheel op maat.

Mogelijkheden voor het dak

De specialisten van Twente Wood kunnen werkelijk ieder aspect van uw toekomstige tuinhuis naar uw wensen aanpassen. Dit geldt ook voor de constructie van het dak. Bij Twente Wood heeft u onder meer de keuze uit een tuinhuis met een plat dak, zadeldak, lessenaarsdak of met een rieten dak. De combinatie dakconstructie en het type materiaal zorgt uiteindelijk voor de uitstraling van een tuinhuis. Onze medewerkers adviseren u graag over de verschillende mogelijkheden.

Dakshingles soorten
Luxe tuinhuis op maat

Mogelijkheden voor de rest van het tuinhuis

Waarvoor gaat u het tuinhuis gebruiken? Als plek om heerlijk tot rust te komen of juist als opbergruimte? Bij Twente Wood heeft u de keuze uit een heleboel mogelijkheden waarmee u uw tuinhuis compleet laat aansluiten bij uw tuin en wensen. Kies bijvoorbeeld voor een tuinhuis met keuken of met WC en douche.

Ontvang prijsopgave voor droomtuinhuis

Kostenplaatje tuinhuis

De mogelijkheden om een tuinhuis samen te stellen zijn zeer uitgebreid. We hebben standaardmodellen, maar ook vele soorten maatwerkoplossingen. De kosten kunnen enorm variëren, waardoor het moeilijk wordt om vooraf een goede prijsindicatie te geven. Voor een goede prijsopgave is het raadzaam om contact op te nemen met onze specialisten of een vrijblijvende offerte aan te vragen. Wilt u eerst nog meer inspiratie opdoen? Breng dan een bezoek aan onze uitgebreide showroom in Haaksbergen, waar u verschillende tuinhuis modellen vindt.