Metalen tuinhuis op maat

Bent u op zoek naar een tuinhuis om te gebruiken als opbergruimte? Dan is een metalen tuinhuis een ideale oplossing. Bij Twente Wood vindt u meerdere tuinhuisjes die van metaal gemaakt zijn. Metaal is een sterk en betrouwbaar materiaal en uitermate geschikt voor buitentoepassingen.

Ideaal als opbergruimte

Metalen tuinhuisjes vergen weinig onderhoud en zijn daarnaast goed bestand tegen het Nederlandse klimaat. Tuinhuisjes van dit materiaal zijn hierdoor ideaal als opbergruimte voor tuinstoelen, fietsen, gereedschap of kinderspeelgoed.

Kenmerken van metaal
  • Weerbestendig
  • Eenvoudig in onderhoud
  • Luxe uitstraling
  • Werkt brandvertragend
  • Duurzaam

Maatwerkoplossing metalen tuinhuis

We leveren standaardoplossingen, maar zijn gespecialiseerd in op maat gemaakte metalen tuinhuisjes. Standaard tuinhuizen sluiten vaak net niet helemaal aan op de wensen van de klant. Door een tuinhuis op maat te laten maken bij Twente Wood, kunnen al uw wensen in het tuinhuis verwerkt worden. Wilt u bijvoorbeeld een veranda aan het tuinhuis laten bouwen? Of een carport met garage laten plaatsen aan het tuinhuis? We bespreken graag alle mogelijkheden met u.

Ontvang prijsopgave van metalen tuinhuis

Bespreek de mogelijkheden

Wilt u meer inspiratie opdoen voordat u een metalen tuinhuis laat plaatsen? Kom dan langs in onze showroom in Haaksbergen. Onze deskundige medewerkers staan klaar om uw vragen te beantwoorden. Tijdens een vrijblijvende afspraak bespreken we graag alle mogelijkheden voor uw metalen tuinhuis. Dit kan bij u thuis, maar ook bij ons in de showroom. Deze uitgebreide showroom bevindt zich in Haaksbergen. Vraag nu gratis en vrijblijvend een offerte aan en ontdek alle mogelijkheden.