Tuinhuis met zadeldak

Meer opbergmogelijkheden en leefruimte

Wilt u meer uit uw achtertuin halen? Door een tuinhuis in uw achtertuin te plaatsen, creëert u extra opbergruimte of een plek om heerlijk tot rust te komen. Door een zadeldak te plaatsen op uw tuinhuis, creëert u tot wel 30% meer ruimte. Dit betekent dat u meer gereedschap of andere spullen kunt opbergen. Of u heeft meer ruimte voor een woongedeelte.

Maatwerkoplossingen tuinhuis met zadeldak

In het assortiment van Twente Wood vindt u een heleboel tuinhuizen met zadeldak. Een andere benaming voor een zadeldak is een puntdak. Deze dakconstructie creëert veel extra ruimte in een tuinhuis en is hierdoor erg populair. Mocht het tuinhuis van uw dromen niet tussen de standaardoplossingen staan, dan is het uiteraard ook mogelijk om voor een maatwerkoplossing te kiezen. Vrijwel alle aspecten van het tuinhuis met zadeldak zijn helemaal naar uw voorkeuren aan te passen: van het type materiaal tot de dakbedekking.

Tuinhuisje met overkapping

Prijsindicatie tuinhuis met zadeldak

De kosten van een maatwerk tuinhuis met zadeldak zijn niet zomaar vast te stellen. We kunnen wel een indicatie geven van de prijs van standaardoplossingen. Om de prijs te weten te komen van een maatwerkoplossing met zadeldak vraagt u het beste een vrijblijvende offerte aan. Ook is het mogelijk om een adviesgesprek aan te vragen met één van onze deskundige medewerkers.

Kies voor een tuinhuis met zadeldak
Showroom Twente Wood

Ontdek meer mogelijkheden

Wilt u meer informatie met betrekking tot een tuinhuis met zadeldak? Bij Twente Wood hebben we verschillende voorbeelden staan in onze showroom in Haaksbergen. In de showroom staan onze medewerkers klaar om uw vragen te beantwoorden. Het is ook mogelijk om contact op te nemen met onze medewerkers om een vrijblijvende afspraak te maken.

Bezoek onze showroom