Tuinhuis met overkapping

Handig én comfortabel

Een tuinhuis is meer dan een opbergruimte voor uw gereedschap, tuinmeubelen en fietsen. Door een tuinhuis met overkapping in uw achtertuin te laten plaatsen, zijn de mogelijkheden die u heeft een stuk uitgebreider. U creëert extra woon- en leefruimte waar u of uw logees het hele jaar kunnen vertoeven.

Maatwerkoplossingen bij Twente Wood

Bij Twente Wood heeft u de keuze uit een zeer uitgebreid assortiment standaard tuinhuis modellen. We hebben zowel houten, kunststof als metalen tuinhuizen. Deze tuinhuizen zijn geschikt als opbergruimte, maar ook als complete verblijven waar u kunt werken of overnachten. Twente Wood biedt standaardmodellen aan, maar we zijn vooral gespecialiseerd in tuinhuizen op maat.

Waarom Twente Wood?
  • Wij realiseren droomtuinen
  • Unieke producten dankzij maatwerk
  • Showroom van 3000m2
  • Vrijblijvende afspraak mogelijk

Overkappingen in alle soorten en maten

Een tuinhuis met overkapping is volledig op maat te realiseren. Bij een overkapping heb je de keuze uit verschillende materialen: hout, kunststof, glas of metaal. Zowel het frame als de dakplaten kun je naar eigen wens invullen. De mogelijkheden voor een overkapping zijn eindeloos. Het is mogelijk om een overkapping aan een woning vast te maken, los in de tuin te zetten of aan een tuinhuis vast te maken.

Tuinhuisje met overkapping
Tuinhuis met overkapping en schuur
Ga voor een tuinhuis met overkapping

Ontdek meer mogelijkheden

Wilt u meer weten over de verschillende mogelijkheden voor een tuinhuis met overkapping? Bezoek onze uitgebreide showroom in Haaksbergen, waar onze deskundige medewerkers voor u klaar staan. Of neem direct contact op met onze experts om een vrijblijvende afspraak te maken.