Tuinhuis met keuken

Keuken in of aan tuinhuis

Bent u een kookfanaat en wilt u in het voorjaar ook in de buitenlucht gerechten bereiden onder de overkapping van uw tuinhuis? Of wilt u een bed & breakfast maken in uw tuinhuis en om deze reden een keuken laten plaatsen? Een buitenkeuken kan geheel op maat worden gemaakt. We hebben ook wel standaardoplossingen in ons assortiment, maar zijn gespecialiseerd in unieke tuinhuizen en alle bijbehorende toevoegingen. Wilt u een tuinhuis met BBQ of een tuinhuis met bar? Het is allemaal mogelijk bij Twente Wood.

Keukens in alle soorten en maten

Er is vanalles mogelijk bij het plaatsen van een keuken in of aan uw tuinhuis. De specialisten van Twente Wood zijn in staat om keukenonderdelen in de werkplaats op maat te maken. Van keukenkastjes tot complete keukenblokken, vrijwel alles is mogelijk. Ook voor echte buitenkeukens bent u bij Twente Wood aan het juiste adres. Van gas BBQ’s tot aan betonnen aanrechtbladen die bestand zijn tegen het Nederlandse klimaat.

Tuinhuis met buitenkeuken

Kosten tuinhuis met keuken

Bent u benieuwd naar de kosten van een tuinhuis met keuken? Voor de standaardoplossingen hebben we prijsindicaties beschikbaar. Wanneer u een maatwerk keuken of tuinhuis wilt plaatsen, dan zijn de kosten lastig vast te stellen. Om een kostenplaatje te krijgen, vraag je een vrijblijvende offerte aan.

Extra comfort door tuinhuis met keuken
twente wood showroom

Ontdek meer mogelijkheden

Wilt u meer weten over de verschillende mogelijkheden die we bij Twente Wood bieden? Bezoek onze uitgebreide showroom in Haaksbergen, waar onze deskundige medewerkers voor u klaar staan. Of neem direct contact op om een vrijblijvende afspraak te maken.

Bezoek onze showroom