Tuinhuis met dakterras

Extra luxe: dakterras op tuinhuis

Heeft u ruimte om een tuinhuis te plaatsen, maar is er dan geen plek meer voor een terras? Dan is een dakterras wellicht een goede optie. Dit dakterras kan geplaatst worden op het tuinhuis. Dit is niet bij alle tuinhuizen mogelijk. De medewerkers van Twente Wood kunnen u vertellen wat alle mogelijkheden zijn. Naast standaardmodellen zijn we bij Twente Wood ook in staat om een tuinhuis volledig op maat te laten maken. Een tuinhuis met dakterras is hier een goed voorbeeld van. Wanneer we een tuinhuis met een dakterras combineren, is hier altijd een maatwerkoplossing voor vereist.

Mogelijkheden tuinhuis met dakterras

Het plaatsen van een tuinhuis met dakterras zorgt voor een unieke uitstraling in uw tuin. U kunt een tuinhuis op verschillende manieren realiseren, net als het dakterras. Samen met onze deskundige medewerkers bespreek u al uw wensen.

Veranda showroom
Hillhout Douglas veranda Excellent

Regelgeving Nederland en een dakterras

Is het plaatsen van een tuinhuis met dakterras wel mogelijk met alle regels en voorschriften die in Nederland gelden? Ja, indien u een bouwvergunning hebt verkregen van de gemeente waarin u woont. We hebben alle regels en voorwaarden met betrekking tot vergunningen voor u op een rij gezet. Voor een tuinhuis met dakterras heeft u altijd een vergunning, aangezien u een bouwwerk plaatst van meer dan één verdieping.

Een tuinhuis mét dakterras, wat een luxe!

Meer weten over de mogelijkheden?

Wilt u meer informatie over het laten plaatsen van een tuinhuis met dakterras? Bezoek onze showroom in Haaksbergen om de verschillende voorbeeldmodellen te bekijken. Ook kunt u tijdens uw bezoek in gesprek gaan met een van onze medewerkers, die u kunnen informeren over alle mogelijkheden met betrekking tot een tuinhuis met dakterras.