Materialen voor tuinhuizen

Verschillende materialen voor tuinhuisjes

Wanneer u een tuinhuis in uw tuin laat plaatsen, wilt u dat deze aansluit bij de rest van uw tuin. Door de vele mogelijkheden die Twente Wood biedt, is er voor ieder wat wils. Zo heeft u de keuze uit tal van materialen waaronder hout, metaal en kunststof.

Houten tuinhuizen

Hout is in Nederland het meest gebruikte materiaal bij tuinhuizen en blokhutten. Het materiaal is sterk, duurzaam en gemakkelijk te bewerken. Wanneer u kiest voor een tuinhuis van hout kun u alle kanten op. Twente Wood is gespecialiseerd in tuinhuisjes van ceder, douglas of eiken.

Bekijk houten tuinhuizen
Tuinhuis met buitenkeuken
Kunststof tuinhuis

Kunststof tuinhuizen

Een kunststof tuinhuis is onderhoudsvrij en gaat lang mee. U geniet lang en zorgeloos van een kunststof tuinhuis. Kunststof is namelijk erg sterk en bestand tegen diverse weersinvloeden. Hierdoor is dit materiaal uitermate geschikt voor de bouw van buitentoepassingen, zoals tuinhuizen.

Bekijk kunststof tuinhuizen

Metalen tuinhuizen 

Wilt u uw toekomstige tuinhuis vooral gebruiken als opbergruimte? Dan is metaal het meest geschikte materiaal. Het is niet alleen duurzaam en onderhoudsvrij, maar ook nog eens enorm sterk. U tuinmeubels of fietsen staan hierdoor het gehele jaar droog en uit de wind.

Bekijk metaal tuinhuizen
Metalen berging Platinum
Laat een tuinhuis plaatsen in uw tuin

Ontdek de mogelijkheden

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden en opties van een tuinhuis? In onze showroom in Haaksbergen vindt u diverse voorbeelden van tuinhuisjes. Daarnaast staan onze deskundige medewerkers klaar om al uw vragen te beantwoorden. Het is mogelijk om van tevoren een afspraak te maken, zodat we in een gesprek alle mogelijkheden en wensen kunnen bespreken. Vraag gratis en vrijblijvend een tuinhuis-offerte aan.

Tuinhuisjes met rieten dak
Tuinhuisje Boudewijn
Tuinhuis met lessenaarsdak
Tuinhuis met luifel