De ideale werkplek of opbergruimte

Bent u op zoek naar een stevige en weerbestendige plek waar u uw tuinmeubilair, gereedschap en fietsen kunt opbergen? Of wilt u een hobby- of werkruimte in uw tuin? Een kunststof tuinhuis kan als opbergruimte of werkplek gebruikt worden.

Wij produceren en monteren zelf geen kunststof tuinhuizen. Omdat composiet nog steeds hout en hars bevat, werkt dit materiaal net zo als dat hout werkt. Doordat wij in Nederland vaak te maken hebben met regen, afgewisseld door zonnige dagen, kunnen er ook snel vlekken ontstaan op composiet. De kleurechtheid is daarom niet te waarborgen. Mede hierom raden wij het niet aan om met composiet te werken.

Mogelijkheden kunststof tuinhuis

Wilt u een tuinhuis in je achtertuin, maar heeft u geen tijd en zin om deze regelmatig te onderhouden? Kunststof is een sterk en onderhoudsarm materiaal, waardoor u weinig hoeft om te kijken naar uw tuinhuis. Kunststof werkt daarnaast isolerend en kan goed tegen verschillende weersomstandigheden. Het enige nadeel van kunststof is dat het materiaal na verloop van tijd wat kan verkleuren door overmatige blootstelling aan de zon.

Kenmerken kunststof
  • Eenvoudig te onderhouden
  • Licht van gewicht
  • Sterk materiaal
  • Isolerend en weerbestendig
Kunststof tuinhuis

Uw wensen realiseren

Een kunststof tuinhuis is verkrijgbaar in diverse soorten en maten. Het probleem van veel standaardmodellen is dat deze vaak net niet helemaal aansluiten bij de wensen van de klant. Om deze reden biedt Twente Wood ook de mogelijkheid om tuinhuizen geheel op maat te laten maken. Niet alleen de afmetingen, maar ook de dakconstructie en vele andere opties zijn bespreekbaar. Denk bijvoorbeeld aan een tuinhuis met overkapping of een tuinhuis met WC en douchecabine, waardoor het tuinhuis te gebruiken is als logeerkamer.

Kunststof tuinhuis laten plaatsen?

Bespreek de mogelijkheden

Neem contact met ons op om een vrijblijvende afspraak te maken. We bespreken graag alle mogelijkheden voor uw gewenste kunststof tuinhuis. Dit kan bij u thuis, maar ook bij ons in de showroom. Deze uitgebreide showroom van 3000m2 is gevestigd in Haaksbergen. Vraag nu gratis en vrijblijvend een offerte aan en ontdek alle mogelijkheden.