Eiken tuinhuis voor extra sfeer

Wilt u een extra plek om uw gereedschap, tuinmeubilair of fietsen op te bergen of juist een ruimte om heerlijk tot rust te komen na een lange dag werken? Welke reden u ook heeft, het wordt allemaal mogelijk met een eikenhouten tuinhuis. Bij Twente Wood denken we vanaf het eerste moment met u mee om ervoor te zorgen dat uw nieuwe tuinhuis aan al uw wensen voldoet.

Mogelijkheden eiken tuinhuis

Eikenhout creëert een tijdloze en landelijke uitstraling. Naast deze unieke uitstraling is eikenhout extreem sterk en een solide basis voor uw nieuwe tuinhuis. Eikenhout is makkelijk te bewerken en dit zorgt ervoor dat vrijwel alles mogelijk is bij het ontwerpen van uw toekomstige tuinhuis.

Kenmerken eikenhout
  • Tijdloze uitstraling
  • Sterk materiaal
  • Vrijwel onderhoudsvrij
  • Kwalitatief goede houtsoort
Ga voor een tuinhuis van eiken

Maatwerk

Bij Twente Wood is het mogelijk om naast standaard tuinhuisjes ook een eiken tuinhuis op maat te laten maken. Wilt u bijvoorbeeld een overkapping voor een zithoek, een volledige buitenkeuken of een douchecabine en toilet in het tuinhuis laten installeren? Wij zorgen ervoor dat het tuinhuis aan al uw voorkeuren voldoet.

Eiken tuinhuis

Bekijk onze showroom

Wilt u eerst nog wat meer inspiratie opdoen? Breng dan een bezoek aan onze uitgebreide showroom in Haaksbergen. Hier vindt u onder meer verschillende voorbeelden van eiken tuinhuizen. Maak een vrijblijvende afspraak en bespreek alle mogelijkheden met één van onze medewerkers.