Douglas houten tuinhuis

Bij Twente Wood vindt u tuinhuizen in allerlei soorten en maten. Een tuinhuis van douglas behoort ook tot de mogelijkheden. Met een douglas tuinhuis kunt u alle kanten op. Met deze houtsoort kunt u zowel een moderne als een klassieke uitstraling creëren.

Douglas tuinhuisjes

Douglas is een sterke en betrouwbare naaldhoutsoort. Onbehandeld heeft het hout een levensduur van minimaal 10-15 jaar, maar na behandeling gaat deze houtsoort nog veel langer mee. Douglas is eenvoudig te bewerken en verven, waardoor het hout zeer geliefd is voor het produceren van tuinhuizen.

Kenmerken douglas
  • Naaldhout
  • Rode kleur
  • Duurzaam en sterk
  • Lange levensduur
  • Makkelijk te bewerken
Kies een tuinhuis van douglas hout

Mogelijkheden bij Twente Wood

Dankzij ons ruime assortiment aan materialen en extra opties is het mogelijk om uw tuinhuis helemaal naar uw voorkeur samen te stellen. U kunt kiezen uit verschillende soorten dakbedekking, zoals een platdak, zadeldak of lessenaarsdak. Het is ook mogelijk om meer comfort te creëren, door een overkapping of veranda aan het tuinhuis te laten plaatsen. Maar ook de inrichting van het tuinhuis biedt vele mogelijkheden. Wilt u meer luxe in uw tuin? Laat dan een buitenkeuken plaatsen of een douche.

Douglas tuinhuis hout

Vrijblijvende afspraak maken

Wilt u meer informatie over een tuinhuis van douglas hout? Bezoek dan onze showroom in Haaksbergen, waar u onder meer voorbeelden van tuinhuizen vindt. Wanneer u van tevoren een afspraak maakt, kunnen onze medewerkers u nog beter van dienst zijn.