Cederhouten tuinhuis

Bent u op zoek naar een plek waar u gezellig met vrienden en familie kunt ontspannen? Of wilt u juist een opbergplek voor uw gereedschap, tuinmeubilair of andere spullen? Laat een tuinhuis plaatsen om de gewenste extra ruimte te creëren. Bij Twente Wood werken we met veel verschillende materialen om uw tuinhuis helemaal naar uw wens samen te stellen. Cederhout is één van deze materialen.

Ceder: duurzaam en stabiel

Ceder is een duurzaam, licht en goed te bewerken houtsoort. Hierdoor is deze houtsoort ideaal voor de bouw van tuinhuizen. De meeste houtsoorten zijn van nature minder geschikt voor het Nederlandse klimaat en moeten dan ook regelmatig worden behandeld. Ceder is daarentegen onbehandeld al goed bestand tegen schimmels en houtrot. Door het hout licht te behandelen gaat het al veel langer mee en heeft het een levensduur van 20 – 25 jaar.

Kenmerken ceder
  • Relatief weerbestendig
  • Rode kleur
  • Duurzaam en sterk
  • Lange levensduur
  • Goed te bewerken

Mogelijkheden bij Twente Wood

Bij Twente Wood beschikken we over standaard tuinhuizen, maar we zijn gespecialiseerd in tuinhuizen op maat. Bij maatwerkoplossingen houden we niet alleen rekening met jouw voorkeuren voor de afmeting en de dakconstructie, maar ook met de complete indeling van het tuinhuis. Wil je een tuinhuis van ceder met een overkapping? Of wil je een buitenkeuken laten plaatsen aan je cederhouten tuinhuis? Dat is allemaal mogelijk bij Twente Wood.

Luxe tuinhuis op maat
Tuinhuis met veranda
Ga voor een tuinhuis van cederhout

Bezoek onze showroom

Wilt u meer informatie over een tuinhuis van ceder hout? Bezoek dan onze showroom in Haaksbergen, waar u naast tuinhuizen ook blokhutten, veranda’s, terrasoverkappingen en andere tuindecoratie vindt. Weet u al precies wat u wilt hebben? Vraag dan direct een gratis en vrijblijvende offerte aan.