Terrasoverkapping geheel op maat maken

Zit u graag in uw tuin en geniet u het liefste het hele jaar door van het buitenleven? Een terrasoverkapping maakt dit mogelijk door de ideale overgang tussen uw woning en de tuin te vormen. Door een overkapping te plaatsen, haalt u het buitengevoel naar binnen en tegelijkertijd wordt uw leefruimte deels naar buiten verplaatst. U heeft bij Twente Wood de keuze uit vele mogelijkheden en materialen om uw overkapping geheel op maat te laten maken.

Plaats de overkapping van uw dromen

Overkapping met verlichting

De juiste verlichting geeft een terrasoverkapping de gewenste uitstraling. U kunt onder meer kiezen voor LED-verlichting of RVS-buitenverlichting. Het is mogelijk om spots in te bouwen, maar u kunt ook staande lampen of hanglampen laten monteren.

Terrasoverkapping met verlichting
Aluminium terrasoverkapping van Twente Wood
Terrasoverkapping met haard

Terrasoverkapping met haard

Een open haard is een luxe en comfortabele toevoeging onder uw terrasoverkapping. Dankzij de open haard is het mogelijk om ook in de wintermaanden warm en droog buiten te zitten.

Terrasoverkapping met open haard

Soorten dakbedekking

U heeft bij ons de keuze uit verschillende materialen voor het bouwen van de terrasoverkapping. Daarnaast zijn er ook verschillende dakbedekkingen mogelijk. Laat een glazen dak monteren. Een doek is een andere vorm van dakbedekking, net als zonwering. Deze beide vormen zorgen ervoor dat u onder uw terrasoverkapping ook in de schaduw zit op hete zomerdagen.

Douglas overkapping
Tuinhuisje met overkapping
Buitenverblijf Casa houten
Overkapping met jacuzzi

Ontdek onze showroom

Wilt u meer inspiratie opdoen? Kom dan langs in onze uitgebreide showroom, of bekijk de catalogus. Onze deskundige medewerkers staan klaar om u vragen te beantwoorden. Wanneer u een afspraak maakt, kunnen zij u nog beter van dienst zijn. Lukt het niet om naar ons toe te komen in Haaksbergen? Dan komen wij naar u toe om alle mogelijkheden te bespreken.