Terrasoverkapping met zonwering

Maatwerk terrasoverkapping met zonwering

Een glazen of kunststof terrasoverkapping zorgt voor veel lichtinval. Maar het is ook mogelijk om een schaduwplek te creëren onder uw overkapping. Door een zonwering onder of op de dakbedekking te laten plaatsen, zit u op de warmste zomerdagen in de schaduw onder uw overkapping. Bij Twente Wood zijn we gespecialiseerd in terrasoverkappingen op maat. We bespreken graag de mogelijkheden met u voor een terrasoverkapping met zonwering.

Mogelijkheden zonwering bij terrasoverkapping

Door een terrasoverkapping met zonwering te plaatsen, creëert u een schaduwplek voor uw terras. De zonwering houdt de warmte tegen op hete zomerdagen en voorkomt tegelijkertijd verkleuring van uw tuinmeubilair. De zonwering kan geplaatst worden op schuine en platte daken. Ook is de plaatsing van zonwering mogelijk bij zowel kunststof als glazen dakplaten. De zonwering kan gemonteerd worden op het dak, maar ook aan de onderzijde van het dak.

Veranda showroom
Hillhout Douglas veranda Excellent

Zonwering op maat

De onderzonwering is een luxe en handige manier om schaduw te creëren onder uw overkapping. Een terrasoverkapping met zonwering is niet alleen handig in de zomer. In de winter kan een zonwering namelijk extra sfeer geven aan uw terras. Om de zonwering in de winter te gebruiken, is het wel belangrijk om doeken te gebruiken die tegen de winterse omstandigheden bestand zijn. Bij Twente Wood zijn de mogelijkheden voor een zonwering eindeloos. Het is zelfs mogelijk om de zonwering in de zijwanden van een terrasoverkapping te laten plaatsen. Op deze manier ben je ook beschermd tegen de laaghangende zon.

Plaats terrasoverkapping met zonwering

Vrijblijvende afspraak maken

Wilt u meer informatie ontvangen over een zonwering op een terrasoverkapping? Kom dan langs in onze showroom in Haaksbergen, of maak een afspraak. Tijdens deze vrijblijvende afspraak kun je al uw vragen stellen aan een van onze deskundige medewerkers. Daarnaast bespreken we alle mogelijkheden met u. Weet u al precies hoe uw gewenste terrasoverkapping er uit moet komen te zien? Vraag dan een gratis offerte aan.