Terrasoverkapping met verlichting

Maatwerk overkapping met verlichting

Wilt u ook nog heerlijk in de tuin zitten als het buiten begint te schemeren? Met de juiste verlichting is dit mogelijk. Daarnaast verbetert u met mooie verlichting ook de uitstraling van een tuin. Er zijn verschillende mogelijkheden om een terrasoverkapping met verlichting te realiseren. Bij Twente Wood zijn we gespecialiseerd in unieke terrasoverkappingen. We denken graag met u mee over de mogelijkheden voor uw gewenste overkapping met verlichting.

Mogelijkheden verlichting bij terrasoverkapping

Er zijn meerdere mogelijkheden wanneer u lampen voor een terrasoverkapping gaat uitzoeken. U kunt spots inbouwen in het frame van de overkapping of spots op de vloer plaatsen. Deze LED-spots kunnen zelfs een bewegingssensor bevatten. Daarnaast is het mogelijk om richtbare spots te laten plaatsen, zodat je de positie van de verlichting zelf kunt bepalen. Naast LED-verlichting is RVS-verlichting ook mogelijk. Laat wandlampen of staande lampen plaatsen voor een mooie uitstraling. Er zijn nog veel meer mogelijkheden op het gebied van buitenverlichting. Tijdens een vrijblijvende afspraak bespreken we graag de verschillende opties met u.

Polycarbonaat
Terrasoverkapping met verlichting

Prijs van verlichting bij terrasoverkapping

De kosten van een terrasoverkapping met verlichting zijn lastig vast te stellen. De prijs wordt namelijk bepaald door meerdere factoren, waaronder de soort overkapping en de type verlichting. Bij unieke terrasoverkappingen verschilt het bedrag per opdracht. Voor de standaard overkappingen kunnen we wel een prijsindicatie geven.

Ga voor terrasoverkapping met verlichting

Ontdek onze showroom

In onze uitgebreide showroom en showtuin in Haaksbergen vindt u voorbeelden van terrasoverkappingen met verlichting. Onze deskundige medewerkers staan daar klaar om uw vragen te beantwoorden. Wilt u liever een vrijblijvende afspraak maken? Dat kan. Het is mogelijk om bij ons langs te komen. Wanneer dat niet lukt, komen wij naar u toe om de mogelijkheden voor een terrasoverkapping te bespreken.