Terrasoverkapping met haard

Zit er warm bij met een open haard

Wanneer u ook in de wintermaanden buiten wilt zitten, is een open haard onder uw terrasoverkapping een goed idee. Met een open haard zit u er namelijk het hele jaar warm bij. Er zijn meerdere mogelijkheden wanneer u een haard onder je overkapping wilt plaatsen. U heeft de keuze uit verschillende haarden, afhankelijk van de soort overkapping. Bij Twente Wood leveren we standaardoplossingen. We zijn echter gespecialiseerd in maatwerk terrasoverkappingen.

Mogelijkheden terrasoverkapping met haard

Bij een houten overkapping zijn de mogelijkheden anders dan bij een overkapping van aluminium of een overkapping met een zonwerend doek. Het is per overkapping afhankelijk of de open haard onder of naast de terrasoverkapping moet worden geplaatst. Een voorbeeld van een open haard is een schanskorf haard. Deze luxe haard wordt in een gazen frame met stenen geplaatst. Bij de plaatsing van een open haard kunt u onder meer kiezen uit een houtkachel of een gaskachel. Om alle mogelijkheden te bespreken, maakt u een afspraak met een van onze deskundige medewerkers.

Veranda met open haard van Twente Wood
Heater en sfeer

Kosten haard onder terrasoverkapping

De prijs van een terrasoverkapping met open haard is afhankelijk van meerdere factoren. De kosten van een unieke terrasoverkapping zijn lastig vast te stellen. We kunnen wel een prijsindicatie geven van standaardoplossingen.

Plaats een terrasoverkapping met haard

Ontdek onze showroom

Wilt u meer inspiratie opdoen voor een terrasoverkapping met open haard? Breng dan een bezoek aan onze showroom van 3000m2 in Haaksbergen. Het is ook mogelijk om een vrijblijvende afspraak te maken. Onze deskundige medewerkers staan klaar om al uw vragen te beantwoorden. Wanneer u een afspraak maakt, kunnen onze medewerkers je nog beter van dienst zijn. Weet je al precies hoe uw ideale overkapping er uit ziet? Vraag dan gratis en vrijblijvend een offerte aan.