Terrasoverkapping met doek

Maatwerking overkapping met doek

Bij een terrasoverkapping heeft u de keuze uit verschillende soorten dakbedekking. U kiest bijvoorbeeld voor een doek. Dit doek kan zonwerend of oprolbaar zijn. Bij Twente Wood leveren we standaard overkappingen, maar we zijn gespecialiseerd in overkappingen op maat. Ook op het gebied van terrasoverkappingen met doeken bespreken we graag alle mogelijkheden met u.

Mogelijkheden overkapping met doek

Een terrasoverkapping met doek zorgt voor een eenvoudige, maar elegante uitstraling. Het doek houdt een kleine regenbui tegen, maar creëert vooral schaduw op zonnige dagen. Het doek kan zonwerend worden geleverd, wordt geplaatst op een aluminium of een houten frame en is oprolbaar te leveren.

Klassieke veranda
Terrasoverkapping met doek

Maatwerk terrasoverkapping met doek

Een terrasoverkapping met een doek kunt u op verschillende manieren uitbreiden. Om extra comfort te creëren, is het mogelijk om verlichting onder het doek te plaatsen. U kunt LED-spots laten inbouwen, waardoor u ook ’s avonds nog buiten kunt zitten. Het laten inbouwen van een heater behoort ook tot de mogelijkheden. Op deze manier geniet u ook nog van uw tuin wanneer de temperatuur buiten daalt.

Kosten terrasoverkapping met doek

De kosten van een terrasoverkapping met doek zijn lastig te geven. We kunnen wel een prijsindicatie geven van de standaardoplossingen. Wilt u een prijsopgave weten van op maat gemaakte terrasoverkappingen? Dan raden we u aan om een afspraak te maken met één van onze deskundige medewerkers. Zij kunnen al uw vragen beantwoorden en alle mogelijkheden met u bespreken.

Ga voor een terrasoverkapping met doek

Ontdek meer mogelijkheden

Wilt u meer inspiratie opdoen voor een terrasoverkapping met doek? Kom dan eens langs in onze uitgebreide showroom in Haaksbergen. Onze deskundige medewerkers staan daar klaar om uw vragen te beantwoorden. Wilt u liever een vrijblijvende afspraak maken? Dat kan natuurlijk ook. Lukt het niet om bij ons in Haaksbergen langs te komen, dan komen wij naar u toe om alle mogelijkheden te bespreken.