Materiaalsoorten voor terrasoverkapping

U heeft de keuze uit verschillende materialen wanneer u een terrasoverkapping wilt plaatsen. Bij Twente Wood hebben we standaard overkappingen van deze materialen in ons assortiment, maar we zijn gespecialiseerd in unieke terrasoverkappingen. Plaats een overkapping van aluminium of hout en kies vervolgens uit kunststof of glazen dakplaten.

Soort materiaal

Het frame van een terrasoverkapping wordt meestal gemaakt van aluminium of hout. De dakbedekking bestaat vervolgens uit kunststof of glas. Kunststof dakplaten worden voornamelijk van polycarbonaat gemaakt, maar zijn ook in andere soorten beschikbaar. Ook de eventuele zijwanden van een terrasoverkapping zijn in meerdere materialen te verkrijgen. Door de materialen te combineren, creëert u iedere gewenste uitstraling.

Prijsopgave overkapping ontvangen

Maatwerk met de materialen

Het is mogelijk om bij Twente Wood een standaard terrasoverkapping te bestellen. U heeft dan de keuze uit standaard houten of aluminium frames en bestaande kunststof of glazen dakplaten. Maar we zijn vooral gespecialiseerd in maatwerk overkappingen. We beschikken over een eigen werkplaats, waar we veel terrasoverkappingen zelf kunnen produceren.

Ontdek de mogelijkheden

Wilt u meer inspiratie opdoen voor uw toekomstige overkapping? Kom dan langs in onze showroom in Haaksbergen. Hier vindt u vele voorbeelden en ontdekt u de verschillende mogelijkheden. Onze deskundige medewerkers staan klaar om uw vragen te beantwoorden. Maak van tevoren een afspraak zodat u met zekerheid de mogelijkheden met onze medewerkers kunt bespreken.

Aluminium terrasoverkapping van Twente Wood
Douglas overkapping
Douglas overkapping
Wolfskap Kapschuur Exclusief