Kunststof overkapping

Terrasoverkapping van kunststof

Een terrasoverkapping van kunststof wordt meestal gecombineerd met andere materialen. Het frame van een overkapping bestaat doorgaans uit aluminium of hout; de dakplaten kunnen gemaakt zijn van kunststof. Bij Twente Wood hebben we standaard overkappingen, maar we richten ons voornamelijk op maatwerk.

Polycarbonaat

Een voordeel van kunststof dakplaten is dat ze lichtdoorlatend zijn en lichter van gewicht zijn dan glazen dakplaten. U kunt ook kunststof dakplaten kiezen die zonwerend of helemaal transparant zijn. De meest gebruikte kunststof is polycarbonaat. Deze dakplaten zijn slagvaster dan glas en vereisen weinig onderhoud.

Kenmerken kunststof
  • Eenvoudig te onderhouden
  • Licht van gewicht
  • Sterk materiaal
  • Isolerend en weerbestendig

Maatwerk terrasoverkapping van kunststof

Kunststof dakplaten zijn te gebruiken bij zowel houten als aluminium frames. De kunststof kan als vaste dakplaat worden gemonteerd, maar u kunt ook kiezen voor een zonwerend kunststof doek. Dit doek kun je op- en uitrollen. Het plaatsen van verlichting zorgt ervoor dat u tot ’s avonds laat buiten kunt zitten op warme zomeravonden. Een open haard geeft daarentegen extra comfort en warmte op de killere dagen.

Alumunium overkapping met houten wand
Glasschuifwandsysteem

Kosten kunststof terrasoverkapping

We hebben de kosten van een standaard kunststof terrasoverkapping voor u op een rijtje gezet. De kosten van een op maat gemaakte terrasoverkapping verschillen per opdracht. We raden u voor de prijs van een unieke overkapping aan om een vrijblijvende offerte aan te vragen.

Ga voor een aluminium overkapping

Bezoek onze showroom

Wilt u nog meer inspiratie opdoen voordat je uw kunststof terrasoverkapping laat plaatsen? We beschikken over een uitgebreide showroom in Haaksbergen. Hier staan onze deskundige medewerkers klaar om uw vragen te beantwoorden. Wanneer u een afspraak maakt, bespreken we samen alle mogelijkheden voor jouw droomoverkapping. Vraag direct gratis en vrijblijvend een terrasoverkapping-offerte aan.