Douglas terrasoverkapping

Gespecialiseerd in douglas terrasoverkappingen

Een douglas terrasoverkapping staat bekend om zijn lange levensduur en warme uitstraling. Dankzij de overkapping is het mogelijk om het hele jaar door van de buitenlucht te genieten. We beschikken over onze eigen werkplaats, waar we onder meer douglas overkappingen helemaal naar uw wens vorm kunnen geven. We leveren ook standaard terrasoverkappingen, maar we zijn gespecialiseerd in het realiseren van maatwerkoplossingen.

Lange levensduur

Een van de belangrijkste kenmerken van douglas hout is zijn lange levensduur. Deze houtsoort kan wel 10-15 jaar meegaan en is uitermate geschikt voor terrasoverkappingen. Douglas is eenvoudig te bewerken en in verschillende kleuren te verven. Dit maakt een douglas overkapping geschikt om naar uw wensen vorm te geven.

Kenmerken douglas
  • Naaldhout
  • Rode kleur
  • Duurzaam en sterk
  • Lange levensduur
  • Makkelijk te bewerken

Maatwerk terrasoverkapping douglas

Van nature heeft een douglas terrasoverkapping een klassieke uitstraling. Door de juiste combinatie van materialen en extra toevoegingen geeft u uw douglas overkapping echter iedere gewenste look. U creëert bijvoorbeeld een moderne uitstraling door het hout te combineren met aluminium details of kunststof dakplaten. Ook een glazen dak geeft een douglas overkapping een strakke en moderne uitstraling. Daarnaast zijn er nog vele mogelijkheden om meer comfort of luxe te creëren. Zo kun je een haard in laten bouwen of een buitenkeuken laten plaatsen.

Douglas terrasoverkapping plaatsen
Veranda showroom
Hillhout Douglas veranda Excellent

Bekijk meer douglas overkappingen

Twente Wood beschikt over een uitgebreide showroom en showtuin van 3000m2. Hier vindt u nog meer inspiratie voor de terrasoverkapping van uw dromen. Onze deskundige medewerkers staan klaar om u te helpen. Wanneer u vooraf een afspraak maakt, kunnen we u helemaal goed te woord staan. We leveren standaard overkappingen, maar hebben veel ervaring met unieke terrasoverkappingen. We denken graag met je mee over de mogelijkheden voor een douglas overkapping in uw tuin. Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan.