Houten terrasoverkapping

Overkapping van hout

Een houten terrasoverkapping geeft een tuin vaak een klassieke uitstraling mee. Maar met de juiste combinatie van materialen en toevoegingen creëert u iedere gewenste uitstraling. Hout is één van de meest gebruikte materialen voor een terrasoverkapping. Bij Twente Wood leveren we standaard overkappingen, maar we zijn vooral gespecialiseerd in terrasoverkappingen op maat.

Mogelijkheden houten overkapping

Bij een terrasoverkapping is het frame vaak van hout gemaakt. Een ander veelgebruikt materiaal hiervoor is aluminium. Een houten overkapping heeft als voordeel dat het een natuurlijke uitstraling heeft. Maar het is ook goed te bewerken en in verschillende kleuren te verven. Zo kun je uw terrasoverkapping iedere gewenste uitstraling meegeven. Voor een terrasoverkapping is douglas hout een ideale optie. Deze warme houtsoort is makkelijk te bewerken en heeft een lange levensduur.

Hillhout Douglas veranda Excellent
Douglas overkapping
Tuinhuis prijzen
Wolfskap Kapschuur Exclusief

Douglas hout

Douglas overkapping
Meer over douglas hout

Keurmerk

Bij Twente Wood is al het hout voorzien van het FSC-keurmerk. Daarnaast is al ons geïmpregneerde hout uitgerust met het KOMO-keurmerk.

Plaats een houten terrasoverkapping

Houten terrasoverkapping op maat

Bij Twente Wood zijn we gespecialiseerd in maatwerk. Kies bijvoorbeeld voor een houten terrasoverkapping met een glazen dak. Of een terrasoverkapping van hout inclusief glazen schuifwanden. Zo zit u uit de wind wanneer het minder weer is, maar kunt u met mooi weer in de buitenlucht zitten.

Terrasoverkapping van hout bekijken

Doe meer inspiratie op voor een houten overkapping in onze uitgebreide showroom in Haaksbergen. Hier vindt u voorbeelden van houten overkappingen en ontdekt u alle mogelijkheden. Onze medewerkers staan daar klaar om uw vragen te beantwoorden. Wilt u een houten terrasoverkapping laten plaatsen? Vraag dan gratis en vrijblijvend een offerte aan.