Aluminium terrasoverkapping

Overkapping met aluminium frame

Met een aluminium terrasoverkapping creëert u een ideale manier om het hele jaar buiten te zitten. Bij Twente Wood leveren we terrasoverkappingen met een standaard aluminium frame, maar we richten ons vooral op overkappingen die helemaal op maat zijn gemaakt. We beschikken over een eigen werkplaats, waardoor het voor ons mogelijk is om een terrasoverkapping vorm te geven naar uw specifieke wensen.

Combineer materialen

Het frame van een terrasoverkapping bestaat vrijwel altijd uit aluminium of hout. Een aluminium overkapping is minder gevoelig voor weersinvloeden dan een overkapping van hout. Een aluminium overkapping vergt ook minder onderhoud, maar is wel lastiger te schilderen.

Kenmerken aluminium
  • Weerbestendig
  • Eenvoudig te onderhouden
  • Duurzaam materiaal
  • Lange levensduur

Maatwerk aluminium overkapping

Bij een terrasoverkapping wordt aluminium eigenlijk altijd gecombineerd met andere materialen. Het frame bestaat dan uit aluminium, maar de dakplaten zijn vervolgens gemaakt van kunststof of glas. Je kunt ook kiezen voor een zonwerend doek. Je voegt nog meer luxe en comfort toe aan jouw aluminium terrasoverkapping door een haard in te bouwen of een barbecue te plaatsen. Bij Twente Wood zijn de mogelijkheden eindeloos.

Ga voor een terrasoverkapping in uw tuin
Terrasoverkapping van Twente Wood
Aluminium terrasoverkapping van Twente Wood

Bezoek onze showroom

We beschikken over een showroom in Haaksbergen. Onze deskundige medewerkers staan daar klaar om al uw vragen te beantwoorden. Als u van tevoren een afspraak maakt, is het voor ons mogelijk om u zo goed mogelijk te helpen. Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan voor een standaard overkapping of een terrasoverkapping op maat.