Terrasoverkapping in Houten (Utrecht)

Een terrasoverkapping heeft veel voordelen. Zo kun je, wanneer iedereen vanwege het slechte(re) weer naar binnen moet, nog heerlijk droog genieten van je tuin. Nu zijn er veel aanbieders van terrasoverkappingen in Houten (Utrecht). Nu spreken wij puur voor ons zelf: Maar wil je een kwalitatieve terrasoverkapping met hoogwaardige afwerking en gemonteerd door ervaren monteurs? Kies dan voor Twente Wood.

Zoals de naam al doet blijken, kennen wij onze oorsprong in Twente. Om ook klanten in het midden- en west-Nederland te voorzien van o.a. terrasoverkappingen kunt u bij onze vestiging in Haaksbergen langskomen.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Kom dan onze showroom bezoeken in Haaksbergen.

Mogelijkheden overkappingen

Voor de aanbouw van een terrasoverkapping heeft u de keuze uit vele mogelijkheden. Qua materialen kiest u uit een houten of aluminium frame. De dakbedekking kan bestaan uit kunststof of glas, maar ook dan heeft u nog verschillende opties. U creëert meer comfort onder uw overkapping door verlichting, een open haard of zonwering toe te voegen.

Maatwerk Terrasoverkapping in Houten (Utrecht)

Wilt u een terrasoverkapping met standaardmaten. Of wilt u iets bijzonders? Bij Twente Wood hebben we beide opties. Zowel standaard als maatwerk is mogelijk. Wij hebben al een tal van uitdagende projecten mogen realiseren voor onze klanten. Verras ons, en daag ons uit!

Bekijk terrasoverkappingen

Twente Wood is dé specialist op het gebied van terrasoverkappingen. Wilt u een overkapping maken in uw tuin? Kom dan langs in onze uitgebreide showroom en showtuin in Haaksbergen om inspiratie op te doen. Onze deskundige medewerkers staan klaar om uw vragen te beantwoorden. Wilt u een terrasoverkapping laten plaatsen en bent u op zoek naar een prijsopgave? Vraag dan gratis en vrijblijvend een offerte aan.

Afspraak maken
OUTLET
Nieuwe vacature