Terrasoverkapping Culemborg

Geniet van een terrasoverkapping in Culemborg

Is het weer niet helemaal geschikt om buiten te zitten? Dan zou je kunnen kiezen voor een terrasoverkapping in de tuin. Nu zijn er vele aanbieders van terrasoverkappingen in Culemborg. Twente Wood is er één van. Met onze ruime ervaring in onder andere terrasoverkappingen kunnen wij u perfect van dienst zijn.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Kom dan onze showroom bezoeken.

Mogelijkheden overkappingen

Voor de aanbouw van een terrasoverkapping heeft u de keuze uit vele mogelijkheden. Qua materialen kiest u uit een houten of aluminium frame. De dakbedekking kan bestaan uit kunststof of glas, maar ook dan heeft u nog verschillende opties. U creëert meer comfort onder uw overkapping door verlichting, een open haard of zonwering toe te voegen.

Maatwerk Terrasoverkapping in Culemborg

Standaardoverkapping of maatwerk? Bij Twente Wood kan het allebei. Wij beschikken over een ruim assortiment terrasoverkappingen met standaard afmetingen.

Wilt u liever vrijheid in afmetingen, materiaal en afwerking? Uiteraard is dat ook mogelijk. In principe kunnen wij elke terrasoverkapping volledig naar uw wensen bouwen.

Bekijk terrasoverkappingen

Twente Wood is dé specialist op het gebied van terrasoverkappingen. Wilt u een overkapping maken in uw tuin? Kom dan langs in onze uitgebreide showroom en showtuin in Haaksbergen om inspiratie op te doen. Onze deskundige medewerkers staan klaar om uw vragen te beantwoorden. Wilt u een terrasoverkapping laten plaatsen en bent u op zoek naar een prijsopgave? Vraag dan gratis en vrijblijvend een offerte aan.

Afspraak maken
OUTLET
Nieuwe vacature