Wat kosten speeltoestellen?

De prijs van een speeltoestel kan enorm variëren en is afhankelijk van meerdere factoren. Allereerst is het formaat van het speeltoestel belangrijk voor de prijs. Daarnaast zijn ook de losse attributen zoals een schommel, een klimrek en een glijbaan van invloed op de prijs die u uiteindelijk moet betalen. Bent u benieuwd naar de kosten van een specifiek speeltoestel? Vraag dan gratis en vrijblijvend een offerte aan.

Speeltoestel met schommel
Glijbeen met klimtoestel

Keurmerken voor kwaliteitswaarborging

Bij de aanschaf van een nieuw speeltoestel is de veiligheid van uw kinderen het allerbelangrijkst. Alle speeltuigen, glijbanen en schommels in ons assortiment zijn gemaakt van duurzame materialen en allemaal voorzien van een CE-keurmerk. Dit keurmerk houdt in dat een speeltoestel voldoet aan de veiligheidsvoorschriften van de Europese Unie. Het hout van de speeltoestellen is duurzaam en kent een FSC-keurmerk om het behoud van bossen te stimuleren. Daarnaast zijn alle toestellen van Blue Rabbit ook nog eens voorzien van het Duitse Tüv-keurmerk.

Kies een speeltoestel met voordelige prijs

Bezoek onze showroom

Wilt u meer informatie ontvangen over de verschillende mogelijkheden voor speeltoestellen? Dan kunt u een gratis offerte aan vragen. Wij nemen dan contact met u op voor een vrijblijvende afspraak.