Schutting met natuurlijke look

Een schutting van steen stijgt in populariteit. U moet bij deze schuttingen denken aan de schanskorf schuttingen. Dit zijn kolommen van gaas, gevuld met natuursteen of grind. Maar het is ook mogelijk om schuttingen te plaatsen met een combinatie van hout en gemetseld steen. Bij Twente Wood bespreken we graag alle verschillende mogelijkheden met u.

Mogelijkheden stenen schutting

Bij Twente Wood plaatsen we stenen schuttingen in de vorm van schanskorf schuttingen. Deze schanskorf schuttingen zien we steeds vaker als afscheiding van een tuin. Deze natuurschutting bestaat uit gaaskolommen, die gevuld worden met natuursteen of grind. De gaaskolommen vult u met natuursteen of grind in allerlei soorten en maten.

Kenmerken steen
  • Stevig en sterk
  • Robuuste uitstraling
  • Luxe look
  • Diverse mogelijkheden

Uitstraling

Een natuurstenen schutting heeft een luxe uitstraling, maar u kunt nog meer luxe en comfort creëren in je tuin. Plaats bijvoorbeeld een open haard of barbecue in de schutting. Of plaats schanskorven plantenbakken om dezelfde sfeer te krijgen in de gehele tuin. Onze deskundige medewerkers bespreken graag alle mogelijkheden met u voor een schutting van (natuur)steen.

Creëer luxe look met stenen schutting

Bezoek onze showroom

Bij Twente Wood leveren we standaard schuttingen, maar we zijn vooral gespecialiseerd in schuttingen op maat. We denken graag met u mee, zodat u uw gewenste stenen schutting daadwerkelijk kunt realiseren. Wanneer u een afspraak maakt, bespreken we alle mogelijkheden met u. Weet u al wat voor schutting u wilt plaatsen? Vraag dan gratis en vrijblijvend een offerte aan.

Bezoek onze showroom