De vele mogelijkheden van een schutting

Het plaatsen van een schutting dient vooral als erfafscheiding. Toch biedt een schutting ook vele andere mogelijkheden. Bij Twente Wood leveren we standaard schuttingen, maar we zijn gespecialiseerd in unieke en maatwerk schuttingen.

Schutting met haard

Schutting met open haard

Een open haard is een comfortabele en luxe toevoeging in een tuin. Het is mogelijk om een open haard of barbecue te plaatsen aan een schutting. Maar u kunt een open haard ook inbouwen in de schutting. Dit kan bij een stenen schutting, die gemaakt is van een schanskorf. Door de open haard in te bouwen, krijgt u tuin een luxe uitstraling. Het inbouwen van een open haard is echter ook mogelijk bij andere materialen schuttingen.

Meer over schuttingen met open haard

Schutting met tuinhuis

Een tuinhuis dient vaak als opbergruimte van (tuin)spullen. U kunt een tuinhuis midden in een tuin plaatsen, maar ook vastmaken aan een schutting. Door de schutting en het tuinhuis van hetzelfde materiaal te maken, vormen de twee losse onderdelen één geheel.

Meer over schuttingen met tuinhuis
Tuinhuis header
Schutting en overkapping

Schutting met overkapping

In plaats van een tuinhuis is het ook een optie om een overkapping bij de schutting te plaatsen. Een overkapping zorgt ervoor dat u het hele jaar door buiten kunt zitten. Een overkapping aan een schutting is te combineren met een open haard, waardoor u het hele jaar warm èn droog buiten kunt doorbrengen.

Meer over schuttingen met overkapping
Plaats een schutting op maat

Schutting met plantenbak

Een plantenbak lijkt vooral een praktische toevoeging aan een tuin te zijn. Maar een plantenbak creëert ook een bepaalde uitstraling. Bevestig een plantenbak aan een schutting. Schuttingdelen zijn ook af te wisselen met gazen hekwerken of trellisschermen, waar klimplanten tegenaan groeien. Ook is het mogelijk om plantenbakken van schanskorven te maken of plantenbakken van hout aan de schutting te monteren.

Meer over schuttingen met plantenbak
Stenen schutting met plantenbak
led_verlichting_2

Schutting met verlichting

Goede verlichting geeft een tuin een sfeervolle uitstraling. Bij Twente Wood denken we mee over de beste verlichting voor uw tuin. Het kan hier gaan om wandlampen of om tuinspots. Door richtbare tuinspots te gebruiken, creëer je verschillende lichtinvallen in uw tuin.

Meer over schuttingen met verlichting

Ontdek alle mogelijkheden

Maak een afspraak met één van onze deskundige medewerkers. Tijdens deze afspraak bespreken we alle mogelijkheden en stellen we onderling uw toekomstige schutting samen. Of breng een bezoek aan onze showroom en showtuin in Haaksbergen, waar u verschillende voorbeelden van schuttingen vindt. Wilt u een maatwerk schutting laten plaatsen, maar is het niet mogelijk om langs te komen in onze showroom? Dan komen wij gewoon naar u toe om alle mogelijkheden te bespreken.

Douglas houten met gaasdelen schutting
Schutting met betonnen palen
Schutting met gaasdelen
Schutting op maat