Creëer meer uitstraling bij uw schutting

De sfeer van een tuin wordt aanzienlijk verhoogd door het gebruik van de juiste verlichting. Door de verlichting op de juiste plekken te plaatsen, is het mogelijk om iedere gewenste uitstraling te creëren. Er zijn verschillende manieren om een schutting met verlichting te realiseren. Bij Twente Wood denken we graag met u mee over de mogelijkheden van verlichting aan of bij een schutting.

Mogelijkheden schutting met lampen

Het gebruik van spotjes is een manier om de schutting en tuin te verlichten. Op deze manier geniet u ook ’s avonds in uw tuin. Het is mogelijk om spots in de schutting te plaatsen, maar ze zijn ook in de grond te monteren voor de schutting. We hebben ook richtbare spots in ons assortiment. Deze spots geven u de mogelijkheid om de lichtbron te richten op specifieke objecten in uw tuin, zoals een boom of schutting.

Een andere mogelijkheid is het plaatsten van LED-verlichting of RVS-buitenverlichting. Om deze verlichting te kunnen plaatsen zijn er wel (beton)palen nodig met een kabeldoorvoer.

Kosten schutting met verlichting

Het is niet mogelijk om een prijsindicatie te geven van maatwerkoplossingen, maar we hebben wel prijzen van een standaard schutting met verlichting. De prijs van een maatwerk schutting met verlichting is lastig te bepalen. Deze kosten zijn afhankelijk van meerdere factoren, die per opdracht verschillen. Voor een prijsopgave van een maatwerk schutting raden we u aan om een gratis offerte aan te vragen.

Schutting met verlichting laten plaatsen
Showroom Twente Wood

Vrijblijvende afspraak maken

Wilt u precies weten wat de mogelijkheden zijn van een schutting met verlichting? Maak dan een vrijblijvende afspraak met één van onze deskundige medewerkers om alle mogelijkheden te bespreken. Wilt u eerst nog wat meer inspiratie opdoen? Breng dan een bezoek aan onze showroom in Haaksbergen. Deze showroom beschikt over 300m2 aan voorbeelden van schuttingen. Weet u al wat voor schutting u wilt laten plaatsen? Vraag dan gratis en vrijblijvend een offerte aan.

Bezoek onze showroom