Overdekt terras bij schutting

Een schutting vormt een afscheiding tussen uw eigen tuin en die van de buren of tussen uw tuin en de openbare ruimte. Maar een schutting is veel meer dan een afscheiding. Het is mogelijk om uw schutting zo te ontwerpen, dat de afscheiding perfect past in het totaalplaatje van uw tuin. Een schutting kan bijvoorbeeld in dezelfde sfeer worden geplaatst als een overkapping.

Mogelijkheden schutting met overkapping

Wanneer u een schutting laat plaatsen, is het mogelijk om ook een terrasoverkapping bij de tuinafscheiding te realiseren. Een schutting kan puur dienen als tuinafscheiding, maar ook een sfeeronderdeel zijn in uw tuin. U kunt de schutting bijvoorbeeld dezelfde uitstraling meegeven als de overkapping of andere elementen in uw tuin. Door het gebruik van materialen die aansluiten bij de rest van de tuin, betrekt u de schutting én overkapping bij het totaalplaatje. Plaats bijvoorbeeld een houten schutting en houten overkapping, of combineer verschillende materialen zoals composiet en aluminium.

Maatwerk overkapping bij schutting

Een schutting en een overkapping zijn twee losse elementen in een tuin. Het is hierdoor lastig om een prijs te noemen voor een overkapping bij een schutting. Wanneer je een maatwerk schutting en/of overkapping laat plaatsen, is het nog lastiger om een prijsindicatie te noemen. Voor een goede prijsopgave raden we u aan om een vrijblijvende offerte aan te vragen.

Plaats een overkapping bij een schutting
Showroom Twente Wood

Ontdek meer mogelijkheden

Kom vooral eens langs in onze uitgebreide showroom in Haaksbergen. In deze showroom vindt u 300m2 aan schuttingen. Onze deskundige medewerkers staan daar klaar om uw vragen te beantwoorden. Wanneer u van tevoren een afspraak maakt, kunnen de medewerkers u nog beter helpen. Is het niet mogelijk om naar ons toe te komen, maar wilt u wel een maatwerk schutting en overkapping op maat laten maken? Dan komen wij naar u toe om alle mogelijkheden te bespreken.

Bezoek onze showroom