Creëer een warme uitstraling

Een schutting van douglas hout geeft een warme uitstraling aan uw tuin. Deze naaldhoutsoort heeft een mooie structuur en is goed te gebruiken bij de bouw van schuttingen. Bij Twente Wood produceren we schuttingen van douglas in onze eigen werkplaats. Dit maakt het mogelijk om ze volledig op maat voor u te realiseren: of u nu een schutting van losse planken, tuinschermen of één van de andere mogelijkheden wilt.

Mogelijkheden douglas schutting

Een douglas schutting kan gemaakt worden van tuinschermen, losse planken of rabatdelen. Deze schuttingdelen worden bijvoorbeeld bevestigd met behulp van schuttingpalen. Deze onderdelen zijn beschikbaar in verschillende materialen, waaronder douglas. Onze deskundige medewerkers adviseren u graag over de verschillende mogelijkheden om een douglas schutting in uw tuin te plaatsen. Wilt u meer comfort in uw tuin? Plaats dan een tuinhuis of overkapping bij uw schutting. U creëert een mooie uitstraling in uw tuin door al deze elementen met dezelfde materialen te ontwerpen.

Kenmerken Douglas
  • Warme uitstraling
  • Makkelijk te bewerken
  • Lange levensduur
  • Diverse kleuren mogelijk

FSC-keurmerk

Ons douglas hout is voorzien van een FSC-keurmerk. Dit keurmerk geeft aan dat het hout afkomstig is uit een goed beheerd bos op het gebied van milieu, sociale omstandigheden en economie. Het geïmpregneerde douglas tuinhout is daarnaast voorzien van het KOMO-keurmerk. Dit keurmerk wordt gebruikt in de Nederlandse bouw.

Laat een douglas schutting plaatsen

Maatwerk schuttingen van douglas

Bij Twente Wood leveren we standaard schuttingen van douglas hout. Maar we zijn vooral gespecialiseerd in maatwerkoplossingen voor douglas schuttingen. Het is bij op maat gemaakte schuttingen lastig om een indicatie van de prijs te geven, maar van de standaard schuttingen hebben we de prijzen wel op een rijtje gezet.

Showroom Twente Wood

Bekijk onze showroom

Kom eens langs in onze showroom en showtuin in Haaksbergen. Onze medewerkers staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Als u van tevoren een afspraak maakt, zijn onze medewerkers in staat u optimaal te helpen. Wilt u een maatwerk schutting laten plaatsen, maar is het niet mogelijk om langs te komen in onze showroom? Dan komen wij gewoon naar u toe om alle mogelijkheden te bespreken.

Bezoek onze showroom