Unieke uitstraling met betonnen schutting

Een betonnen schutting geeft een mooie en sfeervolle uitstraling aan uw tuin. Beton zorgt voor een unieke look en is in verschillende kleuren en motieven beschikbaar. Een betonnen schutting ziet er niet alleen mooi uit, maar is ook erg sterk en beschikt over een lange levensduur. Bij Twente Wood bespreken we graag alle mogelijkheden met u voor een schutting van beton.

Betonnen schutting plaatsen

Bij het plaatsen van een schutting kan beton op verschillende manieren gebruikt worden. Wilt u een schutting die in zijn geheel uit beton bestaat of een combinatie van materialen? Een combinatie van hout en beton is bijvoorbeeld erg populair. Bij betonnen schuttingen is het belangrijk dat het beton behandeld is met een coating. Onbehandeld beton krijgt vaak een groene aanslag en verweerde uitstraling. Door een coating wordt het beton beschermd en gaat het materiaal langer mee.

Betonnen schutting
Hout en betonnen schutting
Kenmerken beton
  • Weerbestendig
  • Onderhoudsarm
  • Lange levensduur
  • Verschillende kleuren en afmetingen
  • Werkt isolerend

Betonsystemen

Een schutting kan geplaatst worden met behulp van een betonsysteem. Dit systeem bestaat uit betonnen palen en betonplaten. De systemen zijn leverbaar in verschillende kleuren en vormen. Ook zijn er verschillende dessins mogelijk, zoals een rots- of houtmotief. Dit is slechts een deel van de mogelijkheden met betonsystemen. Zo heeft u ook de keuze om sleufpalen in verschillende afmetingen te kiezen (10×10 of 12×12) om hoogteverschillen op te vangen. Neem voor meer informatie over de mogelijkheden contact met ons op.

Creëer unieke look met betonnen schutting

Maatwerk betonnen schutting

Een schutting van beton biedt vele mogelijkheden. Wanneer u een betonnen schutting plaatst, biedt deze veel privacy. U kunt openheid creëren door de betonnen tuinschermen te combineren met andere schermen. Bij Twente Wood hebben we meer dan 100 standaard tuinschermen in ons assortiment, maar we zijn ook in staat om ze compleet op maat te produceren. Daarnaast krijgt de tuinafscheiding een extra functie wanneer u er een een open haard of buitenkeuken aan laat bouwen. Bij een betonsysteem is het mogelijk om verschillende tuinschermen of schuttingdelen te gebruiken, zoals: hardhouten schermen, schanskorfdelen, flexibele schermen, vlechtwerk composiet, vuurverzinkte platen en gaasdelen.

Showroom Twente Wood

Ontdek onze showroom

Een betonnen schutting stijgt in populariteit in Nederland. Bij Twente Wood leveren we standaard schuttingen, maar we zijn gespecialiseerd in maatwerkoplossingen. Bij ons vindt u vele soorten betonnen schuttingen. Breng eens een bezoek aan onze uitgebreide showroom in Haaksbergen en ontdek de verschillende mogelijkheden in onze schutting showtuin van 300m2. We kunnen tijdens een afspraak ook al uw vragen beantwoorden en de gewenste schutting met u samenstellen.

Bezoek onze showroom