Op zoek naar meer inspiratie voor uw nieuwe schutting? Bekijk de onderstaande projecten en laat ons weten hoe uw eigen schutting eruit moet komen te zien.

Hardhout beton schutting

10×10 systemen zijn hout/beton schutting systemen waarbij het scherm tussen de palen bevestigd word. U heeft de keuze uit verschillende schermen.

10x10 systeem
Hout met betonnen schuttingen

Bij het 12×12 hout/beton schutting systeem vallen de schermen in de sleuf van de betonpaal. Dit word daarom ook wel het sleufpalen systeem genoemd.

12x12 systeem
Antraciet houten schutting met gaasdelen

Elk hout/beton schutting systeem van Twente Wood is te combineren met gaasdelen. De gaasdelen zijn in verschillende afmetingen verkrijgbaar.

Gaasdelen
Schuttingpoorten houten

Uw schutting uitbreiden met een degelijke poort? De poorten van Twente Wood zijn voorzien van een ijzeren frame en hang- en sluitwerk. De poorten zijn leverbaar vanaf 90cm.

Poort
Rotsmotief houten schutting

Het rotsmotief systeem bestaat uit 10x10cm palen met twee onderplaten met rotsmotief. De schermen zijn hierdoor 130cm hoog.

Rotsmotief systeem
Schanskorven houten schutting

De hout/beton schuttingen van Twente Wood kunt u combineren met schanskorven. Deze worden standaard voor u op maat gemaakt.

Schanskorven

De weergegeven prijzen zijn inclusief montage en btw, en onder voorbehoud van prijswijzigingen.