Bij Twente Wood leveren we standaard modellen en maatwerk producten. Dankzij onze jarenlange ervaring zijn wij in staat de producten vakkundig en correct te monteren. De afgelopen jaren hebben we bij Twente Wood al vele projecten mogen uitvoeren bij mensen thuis.

Het ging hier om standaard modellen of om de montage van maatwerk tuinhuizen, veranda’s of terrasoverkappingen. Dankzij onze eigen werkplaats zijn wij namelijk in staat om onze eigen producten te ontwerpen, naast een groot aanbod standaard mogelijkheden.

Hieronder vindt u verschillende projecten die wij bij onze klanten hebben uitgevoerd. Per project vindt u specificaties, foto’s en de totaalprijs. Door deze projecten te bekijken, krijgt u een nog beter beeld van alle mogelijkheden.

De weergegeven prijzen zijn inclusief montage en btw, en onder voorbehoud van prijswijzigingen.

Laat u vooral inspireren door deze projecten te bekijken!

veranda Hengelo

Doe meer inspiratie op voor uw nieuwe veranda en bekijk onderstaande projecten die Twente Wood heeft uitgevoerd.

Veranda projecten
glazen schuifwand compressed

Het hele jaar genieten op uw (overdekte) terras? Kijk hieronder voor de gerealiseerde terrasoverkappingen door Twente Wood.

Terrasoverkappingen
Maatwerk tuinhuis Lettele1

Benieuwd naar de mogelijkheden voor een tuinhuis? We hebben hieronder enkele voorbeelden van uitgevoerde projecten voor u op een rij gezet.

Tuinhuis projecten
Ingrid blokhut

Wilt u een plek hebben om de fietsen te stallen, gereedschap op te bergen of tuinmeubilair neer te zetten? De blokhut is ideaal wanneer u weinig ruimte heeft in de tuin.

Blokhut projecten
Hardhout beton schutting

Laat de nieuwe schutting qua uitstraling aansluiten bij de rest van uw tuin door te kiezen voor de beste materialen en producten.

Schutting projecten

Bent u op zoek naar een specifiek product of wilt u weten of wij uw wensen kunnen realiseren? Vraag dan een vrijblijvende offerte op maat aan bij Twente Wood!