Juha Blokhut Header

Standaard of maatwerk blokhutten

Standaard of maatwerk blokhutten

19 november 2018

Ben je van plan om een blokhut aan te schaffen? Dan kom je uiteindelijk voor de keuze te staan of je een blokhut op maat wilt hebben of een standaard model. Dit heeft uiteraard alles te maken met uw eigen voorkeuren en wensen.

Standaard blokhut

Tegenwoordig is er een ruime keuze aan standaard blokhutten beschikbaar bij Twente Wood. Daarnaast is de laatste jaren veel aandacht besteed aan het gemak van het bouwen van een blokhut. Het zijn inmiddels zulke kant-en-klare bouwpakketten geworden dat iedereen binnen een mum van tijd een mooie blokhut heeft staan.

Zoals gezegd is er veel keuze binnen het assortiment standaard blokhutten. Hieronder een kleine selectie van de verschillende mogelijkheden:

Maatwerk constructies

Heb je echter hele specifieke wensen met betrekking tot een blokhut, dan is er de optie om een blokhut op maat te laten bouwen. Nu noemen we het een blokhut, maar in veel gevallen is de term tuinhuis of buitenverblijf veel meer op haar plek. Bij een maatwerk buitenverblijf ben je helemaal vrij om je wensen bij ons aan te geven. Je bent volledig onafhankelijk in keuze van materiaal, vorm, kleur en grootte. Hieronder enkele voorbeeld van door ons gerealiseerde projecten:

  

Bent u op zoek naar standaard blokhut of een blokhut op maat?

Wilt u meer informatie of heeft u nog vragen en/of opmerkingen? Kom gerust eens langs in onze showroom en laat u adviseren door één van onze specialisten. U kunt natuurlijk ook altijd bellen of mailen, of contact opnemen via onze contactpagina.

Twente Wood Productie B.V.
Textielstraat 6
7483 PB Haaksbergen

Mail: verkoop@twentewood.nl
Tel.: 053-4786031