Gespecialiseerd in douglas terrasoverkappingen

Een douglas terrasoverkapping staat bekend om zijn lange levensduur en warme uitstraling. Dankzij de overkapping is het mogelijk om het hele jaar door van de buitenlucht te genieten. We beschikken over onze eigen werkplaats, waar we onder meer douglas overkappingen helemaal naar uw wens vorm kunnen geven. We leveren ook standaard terrasoverkappingen, maar we zijn gespecialiseerd in het realiseren van maatwerkoplossingen.

Overkapping van hout

Een houten terrasoverkapping geeft een tuin vaak een klassieke uitstraling mee. Maar met de juiste combinatie van materialen en toevoegingen creëert u iedere gewenste uitstraling. Hout is één van de meest gebruikte materialen voor een terrasoverkapping. Bij Twente Wood leveren we standaard overkappingen, maar we zijn vooral gespecialiseerd in terrasoverkappingen op maat.

Terrasoverkapping van kunststof

Een terrasoverkapping van kunststof wordt meestal gecombineerd met andere materialen. Het frame van een overkapping bestaat doorgaans uit aluminium of hout; de dakplaten kunnen gemaakt zijn van kunststof. Bij Twente Wood hebben we standaard overkappingen, maar we richten ons voornamelijk op maatwerk.

Overkapping met aluminium frame

Met een aluminium terrasoverkapping creëert u een ideale manier om het hele jaar buiten te zitten. Bij Twente Wood leveren we terrasoverkappingen met een standaard aluminium frame, maar we richten ons vooral op overkappingen die helemaal op maat zijn gemaakt. We beschikken over een eigen werkplaats, waardoor het voor ons mogelijk is om een terrasoverkapping vorm te geven naar uw specifieke wensen.

Materiaalsoorten voor terrasoverkapping

U heeft de keuze uit verschillende materialen wanneer u een terrasoverkapping wilt plaatsen. Bij Twente Wood hebben we standaard overkappingen van deze materialen in ons assortiment, maar we zijn gespecialiseerd in unieke terrasoverkappingen. Plaats een overkapping van aluminium of hout en kies vervolgens uit kunststof of glazen dakplaten.

Prijzen Terrasoverkapping

Prijsindicatie terrasoverkapping

De prijs van een terrasoverkapping wordt bepaald door meerdere factoren. De afmetingen van de overkapping zijn van belang, maar ook de materiaalkeuze en de extra toevoegingen zijn van invloed op de prijs. Bij Twente Wood hechten we veel waarde aan het leveren van kwalitatief goede en tegelijkertijd voordelige terrasoverkappingen.

Maatwerk terrasoverkapping met zonwering

Een glazen of kunststof terrasoverkapping zorgt voor veel lichtinval. Maar het is ook mogelijk om een schaduwplek te creëren onder uw overkapping. Door een zonwering onder of op de dakbedekking te laten plaatsen, zit u op de warmste zomerdagen in de schaduw onder uw overkapping. Bij Twente Wood zijn we gespecialiseerd in terrasoverkappingen op maat. We bespreken graag de mogelijkheden met u voor een terrasoverkapping met zonwering.

Maatwerk overkapping met verlichting

Wilt u ook nog heerlijk in de tuin zitten als het buiten begint te schemeren? Met de juiste verlichting is dit mogelijk. Daarnaast verbetert u met mooie verlichting ook de uitstraling van een tuin. Er zijn verschillende mogelijkheden om een terrasoverkapping met verlichting te realiseren. Bij Twente Wood zijn we gespecialiseerd in unieke terrasoverkappingen. We denken graag met u mee over de mogelijkheden voor uw gewenste overkapping met verlichting.

Zit er warm bij met een open haard

Wanneer u ook in de wintermaanden buiten wilt zitten, is een open haard onder uw terrasoverkapping een goed idee. Met een open haard zit u er namelijk het hele jaar warm bij. Er zijn meerdere mogelijkheden wanneer u een haard onder je overkapping wilt plaatsen. U heeft de keuze uit verschillende haarden, afhankelijk van de soort overkapping. Bij Twente Wood leveren we standaardoplossingen. We zijn echter gespecialiseerd in maatwerk terrasoverkappingen.

Maatwerking overkapping met doek

Bij een terrasoverkapping heeft u de keuze uit verschillende soorten dakbedekking. U kiest bijvoorbeeld voor een doek. Dit doek kan zonwerend of oprolbaar zijn. Bij Twente Wood leveren we standaard overkappingen, maar we zijn gespecialiseerd in overkappingen op maat. Ook op het gebied van terrasoverkappingen met doeken bespreken we graag alle mogelijkheden met u.

Afspraak maken
OUTLET
Nieuwe vacature