Wat kosten speeltoestellen?

De prijs van een speeltoestel kan enorm variëren en is afhankelijk van meerdere factoren. Allereerst is het formaat van het speeltoestel belangrijk voor de prijs. Daarnaast zijn ook de losse attributen zoals een schommel, een klimrek en een glijbaan van invloed op de prijs die u uiteindelijk moet betalen. Bent u benieuwd naar de kosten van een specifiek speeltoestel? Vraag dan gratis en vrijblijvend een offerte aan.

Creëer de mooiste zandkastelen

Bent u op zoek naar een zandbak voor je kinderen? Een zandbak is onmisbaar in een kindvriendelijke achtertuin. Kinderen hebben in een zandbak de mogelijkheid om de meest bijzondere en creatieve bouwwerken te maken. Zoek u een zandbak van hout of juist van composiet? Naast de materiaalkeuze heeft u bij ons ook de keuze uit een aantal verschillende vormen, afmetingen en accessoires. Zo geeft u de zandbak geheel naar uw wensen vorm.

Speeltuigen van de beste kwaliteit

Wilt u een plek creëren in uw achtertuin waar uw kinderen veilig kunnen spelen? Bij Twente Wood vindt u een zeer uitgebreid assortiment speeltuigen: speeltorens, klimrekken, schommelsspeelhuisjes en zandbakken en nog veel meer. Alle speeltuigen zijn gemaakt van duurzaam hout en voorzien van een FSC-keurmerk.

Een creatieve speelomgeving voor uw kind

Wilt u kind dolgraag een eigen speelhuis waar hij alleen of met vriendjes in kan spelen? De speelhuisjes van Twente Wood worden gekenmerkt door hun realistische details en zorgvuldige afwerking. De houten speelhuisjes zijn veilig en hebben een lange levensduur.

Veilig schommelen in uw eigen tuin

Geef uw kinderen de mogelijkheid om leuk en veilig buiten te spelen en plaats een schommel in uw achtertuin. Bij Twente Wood bent u aan het juiste adres voor speeltoestellen met schommels of voor losse schommels.

Oneindig veel speelplezier bij Twente Wood

Op zoek naar een glijbaan voor in uw achtertuin? Of het nu om een losse glijbaan of een glijbaan aan een speeltoestel gaat: bij Twente Wood bent u aan het goede adres. Wij zorgen ervoor dat de glijbaan voldoet aan alle veiligheidsrichtlijnen én aan uw wensen.

Afspraak maken
OUTLET
Nieuwe vacature