Wat kost een schutting?

De prijs van een schutting is afhankelijk van verschillende factoren. De afmeting van de schutting is van belang, maar ook de materiaalkeuze en afwerking zijn van invloed op de kosten. Bij Twente Wood hebben we het leveren van kwaliteit hoog in het vaandel staan. Toch kunnen we kwalitatief goede producten leveren tegen een voordelige prijs. Dit komt onder meer doordat we in het oosten van het land zijn gesitueerd. Hierdoor liggen de productieprijzen bij ons lager dan bij bedrijven in de Randstad.

Creëer sfeer met plantenbakken

Een plantenbak lijkt vooral een praktische toevoeging te zijn aan een tuin, maar zorgt ook voor een sfeervolle uitstraling. U heeft de keuze uit veel verschillende plantenbakken. Bij Twente Wood denken we graag met u mee: welke plantenbakken passen het beste bij uw toekomstige schutting? Vraag gratis en vrijblijvend een afspraak aan om de verschillende mogelijkheden te bespreken.

Unieke combinatie: schutting met tuinhuis

Een schutting is een uitstekende manier om uw tuin af te scheiden van uw buren of de openbare ruimte. Door een tuinhuis aan uw schutting te monteren, creëert u tegelijkertijd opbergruimte in uw tuin. Bij Twente Wood zijn we onder meer gespecialiseerd in maatwerkoplossingen van schuttingen en tuinhuizen. Het is bij ons dus ook mogelijk om een unieke combinatie van deze twee tuinonderdelen te laten plaatsen. Door de twee elementen qua materialen op elkaar aan te laten sluiten, creëert u één totaalplaatje.

Creëer meer uitstraling bij uw schutting

De sfeer van een tuin wordt aanzienlijk verhoogd door het gebruik van de juiste verlichting. Door de verlichting op de juiste plekken te plaatsen, is het mogelijk om iedere gewenste uitstraling te creëren. Er zijn verschillende manieren om een schutting met verlichting te realiseren. Bij Twente Wood denken we graag met u mee over de mogelijkheden van verlichting aan of bij een schutting.

Maatwerk schutting met open haard

Een open haard is een comfortabele en luxe toevoeging aan een tuin. Een open haard is te plaatsen op verschillende plekken in een tuin, bijvoorbeeld bij de schutting. Het is soms zelfs mogelijk om de open haard in de schuttingen te verwerken. Bij Twente Wood zijn we gespecialiseerd in unieke schuttingen. We bespreken graag alle mogelijkheden met u voor een schutting met open haard.

Overdekt terras bij schutting

Een schutting vormt een afscheiding tussen uw eigen tuin en die van de buren of tussen uw tuin en de openbare ruimte. Maar een schutting is veel meer dan een afscheiding. Het is mogelijk om uw schutting zo te ontwerpen, dat de afscheiding perfect past in het totaalplaatje van uw tuin. Een schutting kan bijvoorbeeld in dezelfde sfeer worden geplaatst als een overkapping.

De vele mogelijkheden van een schutting

Het plaatsen van een schutting dient vooral als erfafscheiding. Toch biedt een schutting ook vele andere mogelijkheden. Bij Twente Wood leveren we standaard schuttingen, maar we zijn gespecialiseerd in unieke en maatwerk schuttingen.

Schutting met natuurlijke look

Een schutting van steen stijgt in populariteit. U moet bij deze schuttingen denken aan de schanskorf schuttingen. Dit zijn kolommen van gaas, gevuld met natuursteen of grind. Maar het is ook mogelijk om schuttingen te plaatsen met een combinatie van hout en gemetseld steen. Bij Twente Wood bespreken we graag alle verschillende mogelijkheden met u.

Ideale combinatie van hout en beton

Een combinatie van hout en beton is uitermate geschikt voor een schutting. De houten schuttingdelen en betonnen palen en onderplaten zorgen voor een stevige en strak afgewerkte schutting. Bij Twente Wood beschikken we over veel verschillende mogelijkheden op het gebied van hout-beton schuttingen. We leveren standaard schuttingen, maar zijn gespecialiseerd in schuttingen van hout en beton die op maat worden gemaakt.

Hardhout: ideaal voor schuttingen

Hardhout is uitermate geschikt voor buitentoepassingen. Hardhoutsoorten zijn sterk en hoeven meestal niet behandeld te worden. Waar zachthout nog geïmpregneerd moet worden, is dit bij hardhout niet het geval. Het hout heeft hierdoor wel een hoger prijskaartje, maar gaat langer mee en beschadigt minder snel. Bij Twente Wood leveren we standaard schuttingen van hardhout, maar we zijn vooral gespecialiseerd in hardhout schuttingen op maat.

Afspraak maken
OUTLET
Nieuwe vacature