Jouw tuin al klaar voor de winter?

Jouw tuin al klaar voor de winter?

1 september 2019

Met vandaag (30 augustus) nog minstens 30 graden op de thermometer lijkt de titel van dit bericht een beetje voorbarig… Maar we zitten zeer waarschijnlijk in de laatste we(e)k(en) met zomerse temperaturen.

Is jouw tuin al voorbereid op het najaar? Of moeten er nog voorbereidingen getroffen worden? In deze blog geven we een aantal tips zodat je ook in het najaar kan genieten van en in je tuin.

Terrasoverkapping met glazen wanden en heater

Wat is nou lekkerder dan het hele jaar in je tuin te kunnen zitten? Door glazen wanden in je terrasoverkapping te plaatsen zit je droog, komt de wind er niet door en houdt het de warmte binnen. In combinatie met een terrasheater, open haard of kachel ben je er helemaal klaar voor.

Passende blokhut of Tuinhuis

Een tuin moet naar onze mening één geheel vormen. Het moet rust uitstralen. Om dit te verwezenlijken is het laten bouwen van een blokhut of tuinhuis in ‘stijl’ van de tuin een goede optie. Bijkomend voordeel is dat je al je (tuin)attributen ook niet meer in je garage hoeft te leggen, zodat je daar meer ruimte over houdt.

Buitenverblijven

Wil je helemaal uitpakken en het idee creëren van een vakantiewoninkje in je eigen tuin. Dan is er de mogelijkheid om een waar buitenverblijf neer te zetten. De mogelijkheden hierin zijn oneindig. Dit kan variëren van een losstaande blokhut met een overkapping eraan vastgebouwd. Tot een volwaardig ‘verblijf’ met open haard, glazen wanden om de warmte binnen te houden met bijvoorbeeld een deel om je jacuzzi te plaatsen. Uw wens is onze uitdaging!

Met deze 3-tal tips hopen we je geïnspireerd te hebben voor jouw wintertuin. Wil je verder brainstormen of jouw wensen eens uitgebreid te bespreken? Neem dan contact met ons op en plan een afspraak in één van onze showrooms in Haaksbergen of Houten.

Meer informatie over buitenverblijven, terrasoverkappingen of blokhutten?

Wilt u meer informatie of heeft u nog vragen en/of opmerkingen? Kom gerust eens langs in onze showroom en laat u adviseren door één van onze specialisten. U kunt natuurlijk ook altijd bellen of mailen, of contact opnemen via onze contactpagina.

Twente Wood Productie B.V.
Textielstraat 6
7483 PB Haaksbergen

Mail: verkoop@twentewood.nl
Tel.: 053-4786031