Inspiratie: Kies de tuinstijl die bij jou past

Inspiratie: Kies de tuinstijl die bij jou past

24 oktober 2018

Tuinen komen in vele soorten en vormen. Kiest u bijvoorbeeld voor een moderne look met grote betonnen tuintegels en strakke lijnen? Of vindt u bijvoorbeeld een tuin met veel wildgroei aanspreken? In deze blog bespreken we de verschillende stijlen en geven we enkele voorbeelden ter inspiratie.

Modern

Strakke lijnen, weinig groen en veel antraciet kenmerkt de ‘stereotype’ moderne tuin. Symmetrie staat vaak centraal. Een strakke veranda of overkapping gemaakt van aluminium past goed in een moderne tuin.

veranda Hengelo

Landelijk

De woning bepaalt in veel gevallen hoe de tuin vormgegeven wordt. Hebt u een woning in landelijke stijl, dan is het ook niet ondenkbaar dat u de tuin in dezelfde lijn wilt door trekken. Een landelijke tuin kenmerkt zich door wat ‘wilder’ begroeide tuin. Een robuuste houten overkapping, veranda of buitenverblijf zou hier goed in passen.

Natuurlijk

Zoals de naam het al aangeeft; een tuin met een ‘natuurlijke’ uitstraling. Veel begroeiing en groen. Een variatie aan planten, bloemen en bomen. Wilt u zich in de natuur wanen op het moment dat u in de achtertuin zit? Dan is een natuurlijke tuin de keuze voor u. Ook in een natuurlijke tuin past een robuuste eikenhouten veranda of overkapping perfect.

Bent u op zoek naar een mooie aanvulling op uw tuin in de vorm van een veranda of overkapping?

Wilt u meer informatie of heeft u nog vragen en/of opmerkingen? Kom gerust eens langs in onze showroom en laat u adviseren door één van onze specialisten. U kunt natuurlijk ook altijd bellen of mailen, of contact opnemen via onze contactpagina.

Twente Wood Productie B.V.
Textielstraat 6
7483 PB Haaksbergen

Mail: verkoop@twentewood.nl
Tel.: 053-4786031