Veranda prijsinformatie

Wat kost een veranda?

De kosten van een veranda worden bepaald door meerdere factoren. De materiaalkeuze, de afmetingen van de veranda en de extra toevoegingen zijn van invloed op de prijs. Twente Wood heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan, maar is tegelijkertijd in staat om voordelige veranda’s te plaatsen.

Creëer extra gemak of luxe

  • Wij realiseren droomtuinen
  • Unieke producten dankzij maatwerk
  • Showroom van 3000m2
  • Vrijblijvende afspraak mogelijk
Hout | Met plat dak | Modern
Aluminium | Met glazen dak | Modern

Prijsindicatie veranda

De kosten van een veranda worden zoals hierboven al is aangegeven door meerdere factoren bepaald. Het is hierdoor niet mogelijk om van tevoren de prijs van een veranda te bepalen. Bent u benieuwd naar het kostenplaatje van een bepaalde veranda? Vraag dan gratis en vrijblijvend een veranda-offerte aan en ontvang een prijsopgave.

Maatwerk veranda prijzen

We beschikken over onze eigen werkplaats in Haaksbergen. Door deze werkplaats kunnen wij op een voordelige wijze veranda’s realiseren. Veel van onze veranda’s maken we eigenhandig en volledig naar uw wensen. Daarnaast zorgt onze locatie ook voor een lagere prijs. We zijn gesitueerd in het oosten van het land. Hier liggen de prijzen lager dan in de Randstad, wat voor u als klant ook weer voordeliger is.

Locatie Haaksbergen

Twente Wood Haaksbergen
Textielstraat 6
7483 PB Haaksbergen
085 – 022 03 37
haaksbergen@twentewood.nl

haaksbergen

Wilt u ook uw eigen Veranda?
Vraag offerte aan!

Wilt u ook uw eigen Veranda

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden en opties van een Veranda prijsinformatie? In onze showroom vindt u diverse voorbeelden van Veranda. Daarnaast staan onze deskundige medewerkers klaar om al uw vragen te beantwoorden. Het is mogelijk om van tevoren een afspraak te maken, zodat we in een gesprek alle mogelijkheden en wensen kunnen bespreken. Vraag gratis en vrijblijvend een Veranda-offerte aan.

Afspraak maken
OUTLET
Nieuwe vacature