Veranda mogelijkheden

Creëer een comfortabele of luxe veranda

Wilt u het hele jaar door genieten van het buitenleven, zelf als het regent of sneeuwt? Met een veranda is dit mogelijk. Een veranda vormt een mooie overgang tussen uw woning en de tuin, waarmee het buitengevoel naar binnen wordt gehaald. Bij Twente Wood vindt u vrijwel alle soorten veranda’s. We bieden namelijk naast standaardoplossingen ook oplossingen op maat aan.

Veranda met keuken

Eén van de tuintrends is de buitenkeuken. U kunt heerlijk kokkerellen in een buitenkeuken onder uw veranda. Bij Twente Wood heeft u de keuze uit een hoop verschillende opties. Van het plaatsen van een gasfornuis tot het installeren van een volledig op maat gemaakt keukenblok.

Veranda met open haard

Wilt u een gezellige zithoek creëren in uw tuin waar u het hele jaar met vrienden en familie kunt zitten? Dat is mogelijk bij een veranda met open haard. Zelfs in de wintermaanden kunt u dan lekker ontspannen en tot rust komen in uw tuin.

Verschillende dakconstructies

Ook op het gebied van dakconstructies zijn er een hoop mogelijkheden. Wilt u een veranda met plat dak of een veranda met zadeldak? Het is allemaal mogelijk bij Twente Wood.

 

Creëer extra gemak of luxe

  • Wij realiseren droomtuinen
  • Unieke producten dankzij maatwerk
  • Showroom van 3000m2
  • Vrijblijvende afspraak mogelijk
Hout | Met plat dak | Modern
Aluminium | Met glazen dak | Modern

Ontdek meer mogelijkheden

Wilt u meer informatie over de verschillende mogelijkheden die we aanbieden? Bezoek onze showroom in Haaksbergen of neem direct contact op met onze medewerkers voor een vrijblijvende afspraak.

Locatie Haaksbergen

Twente Wood Haaksbergen
Textielstraat 6
7483 PB Haaksbergen
085 – 022 03 37
haaksbergen@twentewood.nl

haaksbergen

Wilt u ook uw eigen Veranda?
Vraag offerte aan!

Wilt u ook uw eigen Veranda

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden en opties van een Veranda mogelijkheden? In onze showroom vindt u diverse voorbeelden van Veranda. Daarnaast staan onze deskundige medewerkers klaar om al uw vragen te beantwoorden. Het is mogelijk om van tevoren een afspraak te maken, zodat we in een gesprek alle mogelijkheden en wensen kunnen bespreken. Vraag gratis en vrijblijvend een Veranda-offerte aan.

Afspraak maken
OUTLET
Nieuwe vacature