Prijzen van speeltoestellen

Wat kosten speeltoestellen?

De prijs van een speeltoestel kan enorm variëren en is afhankelijk van meerdere factoren. Allereerst is het formaat van het speeltoestel belangrijk voor de prijs. Daarnaast zijn ook de losse attributen zoals een schommel, een klimrek en een glijbaan van invloed op de prijs die u uiteindelijk moet betalen. Bent u benieuwd naar de kosten van een specifiek speeltoestel? Vraag dan gratis en vrijblijvend een offerte aan.

Creëer extra gemak of luxe

  • Wij realiseren droomtuinen
  • Unieke producten dankzij maatwerk
  • Showroom van 3000m2
  • Vrijblijvende afspraak mogelijk

Keurmerken voor kwaliteitswaarborging

Bij de aanschaf van een nieuw speeltoestel is de veiligheid van uw kinderen het allerbelangrijkst. Alle speeltuigen, glijbanen en schommels in ons assortiment zijn gemaakt van duurzame materialen en allemaal voorzien van een CE-keurmerk. Dit keurmerk houdt in dat een speeltoestel voldoet aan de veiligheidsvoorschriften van de Europese Unie. Het hout van de speeltoestellen is duurzaam en kent een FSC-keurmerk om het behoud van bossen te stimuleren. Daarnaast zijn alle toestellen van Blue Rabbit ook nog eens voorzien van het Duitse Tüv-keurmerk.

Locatie Haaksbergen

Twente Wood Haaksbergen
Textielstraat 6
7483 PB Haaksbergen
085 – 022 03 37
haaksbergen@twentewood.nl

haaksbergen

Wilt u ook uw eigen Speeltoestellen?
Vraag offerte aan!

Wilt u ook uw eigen Speeltoestellen

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden en opties van een Prijzen van speeltoestellen? In onze showroom vindt u diverse voorbeelden van Speeltoestellen. Daarnaast staan onze deskundige medewerkers klaar om al uw vragen te beantwoorden. Het is mogelijk om van tevoren een afspraak te maken, zodat we in een gesprek alle mogelijkheden en wensen kunnen bespreken. Vraag gratis en vrijblijvend een Speeltoestellen-offerte aan.

Afspraak maken
OUTLET
Nieuwe vacature