Prijzen blokhut

Wat kost een blokhut?

De prijs van een blokhut wordt bepaald door meerdere factoren. Allereerst speelt het formaat van de blokhut een belangrijke rol. Daarnaast hebben de materialen en extra opties, zoals ramen en openslaande tuindeuren, een belangrijke invloed op de uiteindelijk prijs van de blokhut.

Creëer extra gemak of luxe

  • Wij realiseren droomtuinen
  • Unieke producten dankzij maatwerk
  • Showroom van 3000m2
  • Vrijblijvende afspraak mogelijk

Kostenplaatje blokhut

Het is lastig vast te stellen wat de kosten zijn van een blokhut. Bij Twente Wood bieden we veel mogelijkheden, waardoor de prijs anders is bij iedere blokhut. Bent u benieuwd naar de kosten van de blokhut die u in gedachten hebt? Vraag dan gratis en vrijblijvend een offerte aan.

Voordelige blokhutten

De mogelijkheden om een blokhut helemaal naar wens aan te passen zijn eindeloos. Dit betekent niet dat je bij Twente Wood de hoofdprijs moet betalen. Door onze gunstige locatie in het oosten van het land zijn we in staat om tegen lagere kosten te produceren, zonder dat de kwaliteit van de blokhutten achteruitgaat.

Bezoek onze showroom

Breng een bezoek aan onze showroom en showtuin in Haaksbergen. In deze showroom staan onze medewerkers klaar om samen met u de meest geschikte blokhut samen te stellen. Wilt u liever een afspraak aan huis? Neem dan contact met ons op en we komen bij u thuis alle mogelijkheden bespreken.

Locatie Haaksbergen

Twente Wood Haaksbergen
Textielstraat 6
7483 PB Haaksbergen
085 – 022 03 37
haaksbergen@twentewood.nl

haaksbergen

Wilt u ook uw eigen ?
Vraag offerte aan!

Afspraak maken
OUTLET
Nieuwe vacature