Mogelijkheden bij een blokhut

Een blokhut die bij al uw wensen past!

Wilt u meer uit uw achtertuin halen? Een extra werkplek, een plek om uw hobby uit te oefenen of een plek waar u al uw spullen, gereedschap en tuinmeubilair kan opbergen? Door een blokhut in je achtertuin te plaatsen, realiseert u deze plekken. Bij Twente Wood kunt u terecht voor standaardoplossingen én volledig op maat gemaakte blokhutten.

Creëer extra gemak of luxe

  • Wij realiseren droomtuinen
  • Unieke producten dankzij maatwerk
  • Showroom van 3000m2
  • Vrijblijvende afspraak mogelijk

Mogelijkheden voor het dak

Een belangrijk aspect van de blokhut is de dakconstructie. Het type dak bepaalt de beschikbare ruimte in uw blokhut, maar ook de uitstraling en het onderhoud dat u moet verrichten. Wilt u een blokhut met zadeldak, met rieten dak, met lessenaarsdak of juist een modern plat dak?

Doel van de blokhut

Naast het uiterlijk speelt de functie van uw toekomstige blokhut ook een belangrijke rol. Wilt u de blokhut als opbergruimte gebruiken of bijvoorbeeld inrichten als logeerplek? Bij Twente Wood heeft u de keuze uit een breed scala aan mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan een blokhut met keukenmet WC en douche of een carport. Wilt u ook een terras of een overkapping om een heerlijke zithoek te creëren? Dat is ook geen probleem bij Twente Wood. Wij maken een blokhut die perfect aansluit bij de rest van uw woning en tuin.

Ontdek meer mogelijkheden

Wilt u meer informatie over de verschillende mogelijkheden? Bezoek dan direct onze showroom in Haaksbergen om alle modellen van dichtbij te bekijken. Weet u al welk type blokhut u wilt hebben? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan om een prijsindicatie te ontvangen.

Locatie Haaksbergen

Twente Wood Haaksbergen
Textielstraat 6
7483 PB Haaksbergen
085 – 022 03 37
haaksbergen@twentewood.nl

haaksbergen

Wilt u ook uw eigen ?
Vraag offerte aan!

Afspraak maken
OUTLET
Nieuwe vacature