Metalen veranda

Moderne look met metalen veranda

Een metalen veranda heeft meestal een moderne uitstraling. Metaal kan met andere materialen gecombineerd worden of op zichzelf worden gebruikt. Twente Wood is gespecialiseerd in maatwerk bij veranda’s. Het kan hier gaan om unieke combinaties van materialen of het inbouwen van luxe apparatuur, zoals een buitenkeuken. Van simpel tot luxe, van klassiek tot modern: Twente Wood realiseert een veranda die aan uw wensen voldoet.

Mogelijkheden metalen veranda’s

Een metalen veranda wordt gekenmerkt door zijn lange levensduur. Metaal is een sterk materiaal en gaat lang mee. Daarnaast heeft het materiaal ook weinig onderhoud nodig. Het is wel van belang om alleen roestvast metaal te gebruiken. Het metaal moet namelijk weerbestendig zijn. Vrijwel altijd wordt er bij een veranda gekozen voor aluminium. Aluminium wordt voornamelijk gebruikt als het frame van de veranda.

Maatwerk veranda metaal

Metaal geeft een veranda een unieke uitstraling. Niet alle metaalsoorten zijn bruikbaar bij veranda’s. Twente Wood is gespecialiseerd in maatwerk bij veranda’s. U kunt bij de plaatsing van een veranda kiezen uit verschillende dakbedekkingen en combinaties van materialen. Een aluminium frame kan onder meer met kunststof dakplaten of glazen dakplaten worden geplaatst. Om meer comfort of luxe te creëren, kiest u voor een inbouwkeuken of open haard onder de veranda.

Kosten metalen veranda

Het is lastig om een indicatie te geven van de kosten van een metalen veranda. De prijs van een veranda verschilt per opdracht, omdat we maatwerk leveren. We kunnen wel een schatting van de kosten geven voor een standaardoplossing.

Mogelijkheden bespreken

Voor meer inspiratie en ideeën brengt u een bezoek aan onze showroom van 3000m2 in Haaksbergen. We ontvangen u daar ook graag om de verschillende mogelijkheden voor uw droomveranda te bespreken. Lukt het niet om langs te komen? Geen probleem. Dan komen we bij u langs om al jouw wensen door te nemen. Vraag gratis en vrijblijvend een veranda-offerte aan en wij nemen contact met u op.

Kenmerken metaal

  • Gemaakt van roestvrij staal
  • Weerbestendig
  • Eenvoudig in onderhoud
  • Lange levensduur
Hout | Met plat dak | Modern
Aluminium | Met glazen dak | Modern

Wilt u ook uw eigen Veranda?
Vraag offerte aan!

Wilt u ook uw eigen Veranda

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden en opties van een Metalen veranda? In onze showroom vindt u diverse voorbeelden van Veranda. Daarnaast staan onze deskundige medewerkers klaar om al uw vragen te beantwoorden. Het is mogelijk om van tevoren een afspraak te maken, zodat we in een gesprek alle mogelijkheden en wensen kunnen bespreken. Vraag gratis en vrijblijvend een Veranda-offerte aan.

Afspraak maken
OUTLET
Nieuwe vacature