Metalen blokhut

Extra opbergruimte dankzij metalen blokhut

Wilt u een blokhut laten plaatsen in uw achtertuin, maar weet u nog niet welk materiaal u moet kiezen? Een metalen blokhut is uitermate geschikt als opbergruimte voor gereedschap, tuinmeubelen, fietsen of een barbecue. Bij Twente Wood zorgen we ervoor dat de metalen blokhut die u kiest volledig aan uw wensen voldoet.

Creëer extra gemak of luxe

  • Wij realiseren droomtuinen
  • Unieke producten dankzij maatwerk
  • Showroom van 3000m2
  • Vrijblijvende afspraak mogelijk

Duurzaam en onderhoudsvrij

Metaal is als materiaal goed te gebruiken voor een blokhut. Het vergt namelijk weinig onderhoud en is duurzaam. Het is wel belangrijk om voor een blokhut enkel roestvast metaal te gebruiken. Het metaal wordt namelijk blootgesteld aan diverse weersomstandigheden. Aluminium is één van de meest gebruikte metaalsoorten bij het plaatsen van blokhutten.

Metalen overkapping op maat

De meeste metalen blokhutten en tuinhuizen die u tegenkomt, zijn bedoeld om als opbergplek te gebruiken. U kunt een blokhut echter ook gebruiken als gastenverblijf of als buitenkeuken en terras. Bij Twente Wood is het mogelijk om metalen blokhutten op maat te laten maken. We beschikken over een eigen werkplaats, waar we de blokhut naar uw wensen kunnen vormgeven.

Bespreek de mogelijkheden

Neem contact met ons op om een vrijblijvende afspraak te maken. We bespreken graag alle mogelijkheden voor uw metalen blokhut. Dit kan bij u thuis, maar ook bij ons in de showroom. Deze uitgebreide showroom bevindt zich in Haaksbergen. Het is ook mogelijk om zonder afspraak langs te komen om onze showroom te bekijken

Locatie Haaksbergen

Twente Wood Haaksbergen
Textielstraat 6
7483 PB Haaksbergen
085 – 022 03 37
haaksbergen@twentewood.nl

haaksbergen

Wilt u ook uw eigen ?
Vraag offerte aan!

Prijs van een metalen blokhut

De kosten van een standaard metalen blokhut hebben we voor u op een rijtje gezet. Voor het laten plaatsen van een maatwerkoplossing is het lastiger om een goede prijsindicatie te geven. We raden u dan ook aan om contact op te nemen met onze specialisten. Zij kunnen tijdens een vrijblijvende afspraak al uw vragen beantwoorden.

Afspraak maken
OUTLET
Nieuwe vacature