Materialen voor een schutting

Welk materiaal gebruik u voor uw schutting?

Bij het plaatsen van een schutting heeft u de keuze uit veel verschillende materiaalsoorten. De meeste materialen worden bij een schutting gebruikt in combinatie met andere materialen. Bij Twente Wood leveren we standaard schuttingen, maar we zijn gespecialiseerd in schuttingen op maat. We bespreken graag alle mogelijkheden met u om uw gewenste schutting te realiseren.

Creëer extra gemak of luxe

  • Wij realiseren droomtuinen
  • Unieke producten dankzij maatwerk
  • Showroom van 3000m2
  • Vrijblijvende afspraak mogelijk

Houtsoorten

Hout is één van de meest gebruikte materialen voor een schutting. Houten schuttingen zijn mogelijk met verschillende onderdelen, zoals losse planken, tuinschermen of rabatdelen. Maar u heeft ook de keuze uit verschillende houtsoorten. Veelgebruikte houtsoorten bij schuttingen zijn douglas en hardhout. Daarnaast zijn hout en beton uitstekend te combineren bij het realiseren van schuttingen.

Composiet en aluminium

Een schutting van composiet en aluminium combineert het beste van deze twee materialen. De schutting bestaat uit duurzame materialen, die onderhoudsarm zijn. U heeft de keuze uit verschillende soorten en kleuren composieten schuttingdelen en diverse aluminium staanders en profielen.

Steen

Een schutting met steen bestaat uit gaaskolommen (schanskorven) gevuld met steen. Na plaatsing van de gaaskolommen vult u deze met natuursteen of grind. Door dit soort schuttingen krijgt de tuin een unieke en luxe uitstraling.

Beton

Beton wordt meestal gebruikt om de schutting stevig vast te zetten en een strakke uitstraling mee te geven. In dit betonsysteem wordt er gebruik gemaakt van betonpalen en betonnen onderplaten. Deze palen en onderplaten zijn in verschillende soorten en maten beschikbaar. Er zijn echter ook complete schuttingen en schuttingdelen beschikbaar van beton.

Betonsystemen

Een schutting kan geplaatst worden met behulp van een betonsysteem. Dit systeem bestaat uit betonnen palen met betonplaten. Betonsystemen zijn leverbaar in verschillende kleuren en vormen. Er zijn verschillende dessins mogelijk, zoals een rots- of houtmotief. Ook kan het betonsysteem gebruikt worden bij veel verschillende schuttingonderdelen, waaronder standaard tuinschermen, schanskorfdelen en stapelprofielplanken. Naast betonsystemen kunnen schuttingen ook worden bevestigd aan bestaande objecten of haaksbergen tuinpalen. Neem voor meer informatie over alle mogelijkheden contact op met Twente Wood.

Locatie Haaksbergen

Twente Wood Haaksbergen
Textielstraat 6
7483 PB Haaksbergen
085 – 022 03 37
haaksbergen@twentewood.nl

haaksbergen

Wilt u ook uw eigen Schutting?
Vraag offerte aan!

Wilt u ook uw eigen Schutting

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden en opties van een Materialen voor een schutting? In onze showroom vindt u diverse voorbeelden van Schutting. Daarnaast staan onze deskundige medewerkers klaar om al uw vragen te beantwoorden. Het is mogelijk om van tevoren een afspraak te maken, zodat we in een gesprek alle mogelijkheden en wensen kunnen bespreken. Vraag gratis en vrijblijvend een Schutting-offerte aan.

Afspraak maken
OUTLET
Nieuwe vacature