Materialen voor blokhutten

Kies het geschikte materiaal

Wanneer u een blokhut wilt laten plaatsen, heeft u de keuze uit verschillende materialen. Bij Twente Wood plaatsen we onder meer blokhutten van hout, kunststof, metaal of aluminium.

Creëer extra gemak of luxe

  • Wij realiseren droomtuinen
  • Unieke producten dankzij maatwerk
  • Showroom van 3000m2
  • Vrijblijvende afspraak mogelijk

Houten blokhutten

Het meest populaire materiaal voor een blokhut is hout. Hout is een natuurlijk materiaal. Dit materiaal is gemakkelijk te bewerken en erg sterk. Met een blokhut van hout kunt u qua stijl alle kanten op. U geeft uw tuin een klassieke uitstraling door hout te gebruiken, maar met de juiste houtsoorten en afwerking geeft u de blokhut een moderne look.

Kunststof blokhutten

Wilt u lang en zorgeloos genieten van uw blokhut? Het materiaal kunststof is één van de meest materialen waaruit u kunt kiezen. Kunststof is sterk, weerbestendig en bovendien zo goed als onderhoudsvrij. Een kunststof blokhut is dan ook geschikt om te gebruiken als opbergplek voor tuinmeubilair of om uw fietsen te stallen. Kunststof en metalen blokhutten worden niet door Twente Wood geproduceerd en gemonteerd.

Metalen blokhutten

Het materiaal metaal is prima te gebruiken voor een blokhut. Metaal is onderhoudsvrij, duurzaam en heeft daarnaast een luxe en moderne uitstraling. Net als kunststof is metaal vooral geschikt voor blokhutten die als opslagplaats dienen. Aluminium is een veelgebruikte metaalsoort bij de bouw van blokhutten.

Geïmpregneerde haaksbergen blokhutten

Hout is onbehandeld niet goed bestand tegen het Nederlandse klimaat. Regen, koud weer en een harde wind kunnen het hout van uw blokhut enorm aantasten. Bij Twente Wood zorgen we ervoor dat het hout van een blokhut gebeitst en/of geïmpregneerd wordt geleverd. Op die manier is een haaksbergen blokhut beter bestand tegen het typisch Nederlandse weer.

Locatie Haaksbergen

Twente Wood Haaksbergen
Textielstraat 6
7483 PB Haaksbergen
085 – 022 03 37
haaksbergen@twentewood.nl

haaksbergen

Wilt u ook uw eigen ?
Vraag offerte aan!

Ontdek de mogelijkheden

Wilt u meer inspiratie opdoen voor uw nieuwe blokhut? In onze showroom in Haaksbergen vindt u een hoop verschillende blokhutten. Daarnaast staan onze deskundige medewerkers daar voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Het is mogelijk om van tevoren een afspraak te maken, zodat we in een gesprek al uw wensen op een rijtje kunnen zetten.

Afspraak maken
OUTLET
Nieuwe vacature