Kunststof overkapping

Terrasoverkapping van kunststof

Een terrasoverkapping van kunststof wordt meestal gecombineerd met andere materialen. Het frame van een overkapping bestaat doorgaans uit aluminium of hout; de dakplaten kunnen gemaakt zijn van kunststof. Bij Twente Wood hebben we standaard overkappingen, maar we richten ons voornamelijk op maatwerk.

Kenmerken kunststof

  • Eenvoudig te onderhouden
  • Licht van gewicht
  • Sterk materiaal
  • Isolerend en weerbestendig

Polycarbonaat

Een voordeel van kunststof dakplaten is dat ze lichtdoorlatend zijn en lichter van gewicht zijn dan glazen dakplaten. U kunt ook kunststof dakplaten kiezen die zonwerend of helemaal transparant zijn. De meest gebruikte kunststof is polycarbonaat. Deze dakplaten zijn slagvaster dan glas en vereisen weinig onderhoud.

Maatwerk terrasoverkapping van kunststof

Kunststof dakplaten zijn te gebruiken bij zowel haaksbergen als aluminium frames. De kunststof kan als vaste dakplaat worden gemonteerd, maar u kunt ook kiezen voor een zonwerend kunststof doek. Dit doek kun je op- en uitrollen. Het plaatsen van verlichting zorgt ervoor dat u tot ’s avonds laat buiten kunt zitten op warme zomeravonden. Een open haard geeft daarentegen extra comfort en warmte op de killere dagen.

Locatie Haaksbergen

Twente Wood Haaksbergen
Textielstraat 6
7483 PB Haaksbergen
085 – 022 03 37
haaksbergen@twentewood.nl

haaksbergen

Wilt u ook uw eigen Terrasoverkapping?
Vraag offerte aan!

Wilt u ook uw eigen Terrasoverkapping

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden en opties van een Kunststof overkapping? In onze showroom vindt u diverse voorbeelden van Terrasoverkapping. Daarnaast staan onze deskundige medewerkers klaar om al uw vragen te beantwoorden. Het is mogelijk om van tevoren een afspraak te maken, zodat we in een gesprek alle mogelijkheden en wensen kunnen bespreken. Vraag gratis en vrijblijvend een Terrasoverkapping-offerte aan.

Afspraak maken
OUTLET
Nieuwe vacature